Ste vedeli? Podjetje TRSPLET s.p. je 4.maja 2015 spletno stran preusmerilo na Optiweb.

Podjetje Optiweb je na trgu že 6 let in ponuja celostno storitev spletnega nastopa. Poskrbimo za izdelavo spletnih strani na sistemu Wordpress in spletnih trgovin na platformi Magento.

Ukvarjamo se tudi z različnimi kanali spletnega marketinga; od različnih Google Adwords oglasov do Facebook oglaševanja. Posebej ponosni smo na naše uspehe pri optimizaciji spletnih mest za iskalnike, kjer že od začetka dosegamo odlične rezultate.

Želite predloge in nasvete, kako izboljšati vaš spletni nastop? Kontaktirajte nas prek
spletnega obrazca.

kuverta Lahko pa se vpišete tudi na seznam prejemnikov naših mesečnih e-novic, v katerih predstavljamo najnovejše trende (poslovnega) spletnega sveta. Nanje se lahko prijavite tukaj.

reference spletnih strani
28th February

Magento – težave pri validaciji davčne številke

V verziji 1.7 internetne trgovine Magento so ponudili opcijo kontrole davčne številke pri registraciji novega kupca ali pri nakupu. Ta opcija je zelo dobrodošla za avtomatizem pri obračunu davka glede na to ali ste znotraj EU ali ne. Vendar je potrebno Magento pravilno nastaviti, občasno tudi predelati določene dele, da se lahko Magento poveže na Eu strežnik, kjer poteka validacija davčne številke.

Pokličite nas ali nam pošljite email in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.


Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.