ZA NAMI JE ŽE VELIKO PROJEKTOV. PRI VSAKEM SE NEKAJ NAUČIMO. NAŠE IZKUŠNJE IN PROJEKTE RADI DELIMO Z VAMI.

Beseda

Naročnik

Vesna Sodnik

Kaj smo naredili:
  • Oblikovanje spletne strani
  • Izdelava spletne strani

Opis projekta

Vesna Sodnik je trenerka komunikacije in javnega nastopanja ter poslovnega coachinga. Pri izdelavi spletne strani smo prvič sodelovali že leta 2015, nato pa letos skupaj ugotovili, da ima obstoječa stran nekaj pomanjkljivosti, in sicer, da podaja premalo informacij in ni dovolj prodajno usmerjena. Glavna težava pa je bila v tem, da uporabnika premalo poziva k akciji – prijava na delavnico, prijava na e-novice ali pa samo stik z gurujko na področju komunikacije. Naš cilj pri prenovi spletne strani je bil predvsem povečati število obiskovalcev na spletni strani in čas, ki ga preživijo na njej.

 PrvaStran_Beseda_v3

Prva stran

Prenovljena spletna stran uporabnika že z uvodnim bannerjem spodbuja, da si ogleda ponudbo delavnic ali stopi v kontakt s trenerko komunikacijskih veščin. Prikazana so glavna področja njenega delovanja – retorika in javno nastopanje, komuniciranje z mediji, učinkovita komunikacija, osebna odličnost in vodstveni coaching. Izpostavljena je trenutna aktualna skupinska delavnica, na katero se je še mogoče prijaviti in tudi zadnja blog objava, ki uporabniku podaja koristne nasvete pri vsakdanji uporabi učinkovite komunikacije. Da uporabniki ne bi zamudili koristnih nasvetov, brezplačnih priročnikov in odličnih izobraževanj, se že na vstopni strani lahko prijavijo na e-novice.

beseda prej/potem

Prikaz strani pred in po prenovi. (Levo pretekla stran, desno prenovljena stran z več vsebine)

 

Storitvena stran

Delavnice so ločene po posameznih področjih. Uporabnik lahko zaradi posebnih značk takoj razbere, ali je delavnica individualna ali skupinska. Vsaka delavnica je podrobno opisana, v primeru dodatnih vprašanj pa se vsak posameznik lahko preko kontaktnega obrazca obrne na izvajalko. Ko obiskovalec spletne strani dobi vse potrebne informacije in sta termin in lokacija skupinske delavnice znana, mu spletna stran omogoča tudi preprosto elektronsko prijavo na delavnico. Izboljšanje komunikacijskih veščin je torej od vsakega posameznika oddaljeno le en klik!

storitev

 

Delavnice

Aktualne delavnice imajo za lažjo preglednost svojo podstran. Vsaka delavnica pa vsebuje tudi mnenje udeležencev. Veliko različnih pozitivnih mnenj nakazuje na kakovost in število uspešno izvedenih delavnic.

delavnice

 

O meni

Vesna Sodnik je že od malega zaljubljena v besede. Besede govorijo same zase, uspešnost trenerke pa se kaže tudi v mnogo certifikatih in objavi v medijih.

o_meni

 

Beseda svetuje

Podstran ‘beseda svetuje’ je z video nasveti, brezplačnimi priročniki in blog zapisi namenjena temu, da uporabnike obvešča o novostih na področju komunikacij. Z aktualnimi vsebinami in preprostimi nasveti Vesna Sodnik obiskovalcu spletne pomaga, da ta v svoji komunikaciji postane še bolj zanimiv in prepričljiv.

besedasvetuje

 

Kontakt

Preprost kontaktni obrazec služi povpraševanju po delavnicah, nasvetu ali zgolj iskanju dodatnih informacij.

Spletna stran podjetja
Spletna stran podjetja:
Ekipa
Pri projektu so sodelovali
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?