ZA NAMI JE ŽE VELIKO PROJEKTOV. PRI VSAKEM SE NEKAJ NAUČIMO. NAŠE IZKUŠNJE IN PROJEKTE RADI DELIMO Z VAMI.

glavneprikazne

Mizarstvo Markelj

Naročnik

Mizarstvo Nikolaj Markelj s.p.

Kaj smo naredili:
  • Oblikovanje spletne strani
  • Izdelava spletne strani

Opis projekta

Mizarstvo Markelj je družinsko podjetje, čigar korenine segajo v leto 1995. Ekipa Mizarstva trenutno šteje 15 redno in pogodbeno zaposlenih sodelavcev. So ekipa zanesljivih in odgovornih ljudi. S pomočjo tehnologije in njihovih izkušenj bodo izpolnili vse vaše želje. Radi izdelujejo tehnično in oblikovno dovršene izdelke, saj v njih vidijo ogromno izzivov oziroma novih izkušenj.

Novih izkušenj in izzivov smo se lotili tudi v našem podjetju in pripravili spletno stran na malce višjem nivoju. Na spletno stran smo vključili video, podstrani pa opremili z večjim številom slik. 

Vstopna stran

V  ozadju vstopne strani je video sprehod po stanovanju. Video se v ozadju nemoteno predvaja, kar vam omogoča ogled prostora (reference), hkrati pa je fokus na izpostavljenih glavnih povezavah do podstrani: storitve, reference in kontakt.

Markelj_vstopna stran

 

Podstran Produkti

Hierarhijo izpostavljenih produktov smo določili glede na stopnjo pomembnosti. 

Prva stran_markelj

 

Podstran posameznega produkta

Zajema kratke opise produkta s ključnimi podatki in galerijo produkta.

stran_produkta

 

V zgornjem delu sta dve ikoni, ki prikazujeta kontaktne podatke in lokacijo podjetja, ter sta prikazani na vseh podstraneh. To omogoča hitrejši in enostaven dostop do ključnih informacij. Ta funkcija je odlična predvsem za mobilne naprave, kjer je takojšnji dostop do klica ali ogleda lokacije še toliko bolj pomemben.

slika gumba

 

Projekti na ključ

Podstran Projekti na ključ je tako rekoč galerija vseh produktov notranje opreme stanovanja. Zaradi velikega poudarka na slikah so te prikazane čez celotno širino strani.

slike

 

Kontakt

kontakt_markelj

 

 

Spletna stran podjetja
Spletna stran podjetja:
Ekipa
Pri projektu so sodelovali
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?