Anže Svoljšak - Optiweb

Delamo na različnih področjih, a si vedno skupaj prizadevamo za isti cilj.

Anže Svoljšak

Anže Svoljšak

Vodja Wordpress ekipe
Veselim se vsakega novega projekta. Predstavlja mi izziv, ki ga z veseljem sprejmem, in priložnost pridobiti nova znanja ali utrditi stara.

Moja zgodba

Zanimanje za informatiko me je spremljalo že v osnovni in srednji šoli, zato je bil študij računalništva zame logična pot. Prve delovne izkušnje sem si nabiral na področju komunikacij s strankami in trženja, študij pa usmeril v smer organiziranja informatike v podjetjih.

 

Pomladi leta 2013 sem, ob magistrskem študiju, dobil priložnost za delo v podjetju Optiweb, kjer sem prevzel delovno mesto programerja. Pridobil sem ogromno novih znanj, z veseljem pa se lotim vsakega projekta.

Reševalec problemov: Predstavnik fakultete na mednarodnem tekmovanju v reševanju problemov.

Horror junkie: Ljubitelj grozljivk, horror literature in iger.

Največji izziv, na katerega si naletel v Optiwebu?

Pravijo, da je vsak začetek težak, in vsekakor je to držalo tudi pri meni. Ko sem pričel z delom, sem imel malo izkušenj, medtem ko se s sistemom Wordpress pobližje sploh še nisem srečal. Prvih nekaj dni se je tako odvijalo precej počasi, vztrajanje pa se je vsekakor izplačalo. :)

Prednosti dela v Optiwebu?

Odlično vzdušje, dobra lokacija in dobro sodelovanje med zaposlenimi. Če se ti kje ustavi,  lahko vedno računaš, da ti bo kdo priskočil na pomoč. Omeniti je treba seveda tudi kavice in malice :). 

Kje te najdemo, ko ne delaš?

Poleg dela še vedno študiram. Ko pa se najde nekaj prostega časa,  ga rad preživim na kakšnem košarkaškem igrišču ali pa kje v tišini s kako dobro knjigo, ob občasnem navdihu pa tudi sam kaj napišem.

Kaj bi počel, če se ne bi ukvarjal s programiranjem?

Verjetno še vedno nekaj v povezavi z računalništvom, po vsej verjetnosti nekaj v smeri animacije ali modeliranja sistemov. Če pa se ne bi držal informatike, bi  najbrž pristal kje na področju trženja in komunikacij, morda bi več časa posvetil pisanju.

Moji projekti

Za mano sta super projekta

Za mano sta super projekta
zeloa
alfaindelight_predstavitev

Novici izpod moje tipkovnice

novica_mala
svoljsak_newsletter

Sveži novici z mojega področja

Sveži novici z mojega področja
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?