Smo kot švicarski nož za spletna mesta. Zagotovimo vsa orodja, ki jih potrebujete za učinkovite spletne strani.

Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani

Ne bi bilo super, če vam pri pripravi spletnih strani ne bi bilo treba izgubljati časa in zagona z iskanjem različnih ponudnikov gostovanj, oblikovanja in razvijanja spletnega mesta, pa optimizacije in spletnega marketinga?

 

Pri nas dobite vse na enem mestu. Lično zapakirano v uporabnem in enostavnem paketu, ki vam prinese učinkovito spletno mesto. Tako lahko razmišljate, katere izdelke boste izpostavili na spletni strani, ali bi raje uporabili zelene ali modre odtenke ter kako napisati najboljše besedilo.

V nekaj korakih do vašega spletnega mesta.

Analiza, načrtovanje in vzpostavitev

Preden zavihamo rokave in se lotimo izdelave vaše spletne strani, skupaj z vami naredimo analizo konkurenčnih spletnih strani, pripravimo seznam ključnih besed in vam predlagamo najbolj optimalno strukturo. Pri nas lahko zakupite gostovanje na strežniku, za vas pa lahko registriramo tudi domeno.

Na kaj smo pozorni pri načrtu?

Ker želimo, da dobite najboljše možno spletno mesto, ki sledi trendom, skrbno preverimo vaše spletno okolje. Na podlagi tega pripravimo načrt, ki ustreza vašim željam in razpoložljivim sredstvom. Poskrbimo pa tudi za varen prostor za vse vaše podatke in datoteke.

Dober načrt olajša vse nadaljne korake
Dobro oblikovanje pritegne pozornost

Oblikovanje

Nato odpremo Photoshop in se lotimo oblikovanja vaše spletne strani. Ta mora jasno odražati vrednote vašega podjetja in spletnim obiskovalcem omogočiti intuitivno brskanje med izdelki ter hiter dostop do dodatnih informacij.

Ne skrbite, če ste še brez celostne podobe!

Če šele začenjate s svojim podjetjem ali menite, da vaša celostna podoba potrebuje osvežitev, lahko za vas oblikujemo tudi ostale materiale (logotip, vizitke, podpise v e-pošti, spletne ali fizične kataloge ...), tako da bo vsa vaša komunikacija vizualno poenotena.

Razvoj in vzdrževanje

Ko prikimate obliki, začnemo z razvojem na platformi Wordpress. Ta vam omogoča hitro vnašanje besedil in enostavno upravljanje spletne strani. Vendar pa vas ne zapustimo, ko je razvoj spletne strani končan, ampak vam z vzdrževanjem zagotovimo, da spletna stran še naprej deluje brez težav.

Kako poteka razvoj?

Z natančnim razvojem poskrbimo, da vaše spletno mesto deluje hitro in nemoteno, je povezano z družbenimi omrežji ter prilagojeno za različne naprave, poskrbimo tudi za on-site optimizacijo. S testiranjem zagotovimo, da vse povezave vodijo na prave strani, da obrazci pravilno delujejo in da v besedilu ni tipkarskih napak.

Natančen razvoj zagotavlja optimalno delovanje
Najboljši rezultat prinese kombinacija kanalov

Rast

Rast vaše spletne strani je odvisna tudi od tega, ali vas vaši potencialni kupci enostavno najdejo. Za to poskrbimo z optimizacijo spletne strani, za vas pa lahko pripravimo tudi oglaševanje na Googlu ali Facebooku. Ko potencialni kupci pridejo na vašo spletno stran, jih lahko tam razveselimo tudi z zanimivim videom, ki na učinkovit in dinamičen način predstavi vaše podjetje.

Kako zagotoviti najbolj optimalno rast?

Poskrbimo za on-site in off-site optimizacijo, ki zagotovi, da vaša spletna stran hitreje pride na prvo stran Googlovih zadetkov. Tam lahko vaše potencialne kupce nagovorimo z Googlovimi besedilnimi oglasi, vaše potencialne kupce pa lahko s spletnimi pasicami ujamemo tudi na drugih spletnih straneh. Pomemben kanal je tudi Facebook, kjer vam lahko pomagamo pri pripravi objav, razvijemo zanimivo aplikacijo ali pripravimo oglase.

Cenik izdelave spletnih strani

Cena izdelave spletne strani je odvisna od številnih stvari. In vprašanje, kakšna je cena spletne strani, je tako splošno kot vprašanje, koliko bi stal avto. 

Kaj vpliva na ceno razvoja spletne strani?

V največji meri na ceno vplivajo zahtevnost dizajna, število jezikovnih različic, število različnih podstrani ter kdo vnaša vsebino. Z veseljem pripravimo posebno ponudbo za vas. Izpolnite naš spletni obrazec in odgovorili vam bomo najkasneje v enem delovnem dnevu. 

Cena spletne strani je odvisna od številnih stvari

Izdelava učinkovite spletne strani ni zahtevna. Če se je lotite po korakih. In s pravo ekipo.

Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?