Z VESELJEM PONUDIMO PRILOŽNOST TISTIM, KI IMAJO RADI SPLETNI SVET IN SE NE USTRAŠIJO IZZIVOV.

Delo v Optiwebu

V naši ekipi se pogosto najde prostor za tiste, ki jih navdušuje zanimiv svet spletnih mest. Z vsemi lepimi in malce manj lepimi stvarmi, ki jih ta prinaša.

Včasih iščemo tiste, ki radi pogledajo v zakulisje spletnih mest ter iščejo možnosti za še lepšo in bolj učinkovito kodo. Drugič smo na lovu za tistimi, ki želijo s svojim oblikovanjem narediti lepši splet. Ali pa ponudimo priložnost tistim marketinškim zanesenjakom, ki vedno raziskujejo najbolj učinkovite in kreativne možnosti spletnega marketinga.

In kaj ponujamo v zameno?

Zanimive projekte

Spletni svet je izjemno dinamičen. Mi ga še dodatno popestrimo z večjimi ali manjšimi projekti iz različnih panog. Pri nas se lahko naučiš razvijati in oblikovati spletne strani, Facebook aplikacije ali spletne trgovine. Monotonosti pri nas res ne poznamo.

Skupaj rastemo

Stagniranje ni naša kompetenca, kar se lepo vidi na podstrani Rast, kjer je lahko najdete interaktiven prikaz razvoja skozi leta. Ves čas strmimo naprej in se prilagajamo potrebam na trgu, predvsem pa iščemo nove poti za še boljše poslovanje.

Možnost izobraževanj

Verjamemo, da je najboljša priprava za dobro delo zdaj in tudi v prihodnosti stalno izobraževanje. Zato omogočamo in spodbujamo izobraževanje naše ekipe na različnih predavanjih, spletnih seminarjih in s pošiljanjem zanimivih spletnih člankov celotni ekipi.

Zabavno delovno okolje

Prepričani smo, da sta kakovost poslovnih prostorov in delovna klima zelo pomembni. Zato smo uredili prenovljene, sodobne delovne prostore, povsem po naših merah. V njih pa se nahajajo tudi poln hladilnik, sladka omarica ter včasih kakšna pica velikanka. Seveda se včasih odpravimo tudi na piknik ali kakšne druge družabne aktivnosti.

Praksa Let’s boost!

Te zanima, kako vso teorijo oblikovati po najnovejših digitalnih smernicah? Čas je, da boostaš svoje znanje! Prijavi se na program prakse pod okriljem digital navdušencev Optiweba in pridobi najbolj iskane in nepogrešljive izkušnje s področja digital marketinga, programiranja, spletnega oblikovanja ali prodaje!

Si pripravljen na Boost?

Magento backend programer

Iščemo dodatni par rok za dolgoročno sodelovanje, ki bo pomagal pri izdelavi spletnih trgovin. Od kandidata pričakujemo predvsem dobro poznavanje objektnega PHP-ja in MySQL-a ter osnove front-enda (CSS, SASS, jQuery).

Govoriš programski jezik?