Svet in splet sta polna zanimivih novic. Za vas izberemo tiste, ki so najbolj zanimive na našem področju.

Usposobi se!

novica_10.11_850x300

V letu 2014 smo ponudili možnost usposabljanja za tiste, ki nimajo znanja, vendar so se pripravljeni učiti in imajo neko osnovno podlago, s katero lahko začnejo. Tako smo dobili kar dva sodelavca, ki se bosta prav kmalu redno zaposlila in smo z njima več kot zadovoljni. Zato smo se odločili, da akcijo ponovimo.

Šola nam definitivno ponudi neka splošna znanja, vendar ko pride do dela v podjetju, kot je naše, nam ta znanja pomagajo samo do določene mere.

Tega dejstva se v Optiwebu povsem zavedamo, zato dajemo možnost tudi tistim, ki še nimajo potrebnih znanj, vendar samo neko zelo osnovno podlago. In tega ne govorimo kar tako, to kaže tudi dejstvo, da je večina trenutno zaposlenih začela pot zaposlitve prav pri nas, večina s praktično nič znanja iz naše branže. Skupaj smo delali napake in skupaj jih uspešno odpravljamo ter rastemo. In točno tako se lahko v našo ekipo vključiš tudi ti, preko Optiweb projekta Usposobi se!

Vendar pa, ne vzamemo vsakogar in imamo določene omejitve, ki se jih držimo kot pijanec plota:

  • Tvoja oddaljenost od sedeža podjetja ne sme biti več kot 20 km v eno smer;
  • Imaš vsaj 6 ur časa na dan (najbolj zaželeni so torej absolventi)
  • Celodnevno delo za računalnikom ti je “mala malca” (no, seveda je vmes čas za kakšno dejansko malico :));
  • Si starejši/a od 22 let in mlajši/a od 27 let;
  • Ti je zahtevano področje zanimivo in ti učenje dan za dnem ne predstavlja težave;
  • Poznaš Google dovolj natančno, da veš, kako čim hitreje priti do pravega odgovora;
  • Imaš dobro znanje angleščine.

Področje, za katera trenutno potekajo prijave so:

  1. Programer/ka

Kako hitro bo kandidat prišel do prvega zaslužka, je odvisno predvsem od njega. Lahko tudi že po prvem tednu, če bo motivacija dovolj velika. Mi damo znanje, oboji pa tudi svoj čas.

Torej, si pripravljen stopiti v stik in se dokazati? Prijave pričakujemo na mail info[afna]optiweb.com, z naslovom “Prijava na Usposobi se 2015!”, s pripisom, za katero področje se prijavljate. Seveda naj prijavi ne manjka opis, zakaj bi vzeli ravno tebe, kar bo eden izmed ključnih dejavnikov. Ne šparajte z besedami. :)

Akcija!

Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?