Izzivi razvoja se ponavadi skrivajo v podrobnostih. Ampak tam se najde tudi rešitev.

Razvoj moje spletne strani

Vaše spletno mesto v tem koraku zares postaja spletno. Zakulisje nastajanja je vsekakor živahno, saj se pišejo kode, vnaša se pripravljeno besedilo, opravljamo tudi testiranja za nemoteno delovanje vaše strani.

razvoj-spletnega-mesta-s-cms-sistemom
Razvoj spletnega mesta s CMS sistemom

Programiramo in pišemo kode. Ni pomembno le, da koda deluje - biti mora tudi lepa. Spletne strani razvijamo na platformi WordPress, ki omogoča preprosto vnašanje besedil in enostavno upravljanje s stranjo.

on-site-optimizacija-za-iskalnike
On-site optimizacija za iskalnike

Uredimo domene, URL povezave, meta opise, alt oznake in preusmeritve. Tako zagotovimo, da je vaše spletno mesto optimalno prilagojeno za iskalnike.

 

integracija-z-druzbenimi-omrezji
Integracija z družbenimi omrežji

Poskrbimo, da obiskovalci lahko kar na spletni strani postanejo vaši oboževalci ali sledilci. Vašo stran povežemo s Twitter profilom, zato bo na strani vedno tudi vaš najnovejši čivk.  

Omogočimo tudi, da obiskovalci lahko enostavno všečkajo ali delijo vaše vsebine na različnih družbenih omrežjih.

 

prilagajanje-za-razlicne-brskalnike-in-naprave
Prilagajanje za različne brskalnike in naprave

Različni  obiskovalci uporabljajo različne brskalnike, zato smo pozorni, da vaše spletno mesto pravilno deluje tako na Internet Explorerju, kot tudi na Mozilli ali Chromu.

Pogledamo tudi na zaslone mobilnikov in tabličnih računalnikov.

 

optimizacija-hitrosti-delovanja
Optimizacija hitrosti delovanja

Preverjamo različne elemente delovanja in ugotavljamo, kateri med njimi so najšibkejši in najpočasnejši členi. Nato jih optimiziramo in tako zagotovimo, da vaša stran deluje hitro in odzivno.

testiranje
Testiranje

Klikamo po vaši strani in preverjamo, da vaše povezave vodijo na prave podstrani, vsi učinki morajo biti poenoteni. Pogledamo, ali so vsa besedila na pravih mestih in preverimo, da se v razne obrazce lahko normalno vnesejo podatki in da se vedno pokažejo zahvalne strani.

 

koncni-popravki-in-objava
Končni popravki in objava

Popravljamo še zadnje slovnične napake in dodamo še zadnje manjkajoče povezave.

V spletno stran vključimo tudi kodo za merjenje statistik spletnega mesta, tako da imate vedno dostop do svežih podatkov.

 

Načrtovanje
Vzpostavitev
Oblikovanje
Razvoj
Vzdrževanje
Rast
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?