Izzivi se ponavadi skrivajo v podrobnostih. Ampak tam se najde tudi rešitev.

Razvoj moje spletne aplikacije

Vaša spletna aplikacija v tem koraku zares postaja spletna. Zakulisje nastajanja je vsekakor živahno, saj se pišejo kode, vnaša se pripravljeno besedilo, opravljamo tudi testiranja za nemoteno delovanje.

razvoj-spletnega-mesta-s-cms-sistemom
Razvoj spletnega mesta s CMS sistemom

Programiramo in pišemo kode. Ni pomembno le, da koda deluje - biti mora tudi lepa. Spletne aplikacije razvijamo v programskem jeziku PHP in jih neprestano povezujemo s podatkovno bazo MySQL. Za najboljšo uporabniško izkušnjo pa uporabljamo CSS3, HTML5, Ajax in jQuery. Čeprav se mogoče sliši zapleteno, zagotovimo, da je upravljanje z aplikacijami hitro in enostavno.

on-site-optimizacija-za-iskalnike
On-site optimizacija za iskalnike

Uredimo domene, URL povezave, meta opise, alt oznake in preusmeritve in tako zagotovimo, da je vaša spletna aplikacija optimalno prilagojena za iskalnike.

integracija-z-druzbenimi-omrezji
Integracija z družbenimi omrežji

Poskrbimo, da obiskovalci lahko kar v spletni aplikaciji postanejo vaši oboževalci ali sledilci. Omogočimo tudi, da lahko obiskovalci enostavno všečkajo ali delijo vaše vsebine na različnih družbenih omrežjih.

prilagajanje-za-razlicne-brskalnike-in-naprave
Prilagajanje za različne brskalnike in naprave

Različni  obiskovalci uporabljajo različne iskalnike, zato smo pozorni, da vaše spletna aplikacija pravilno deluje tako na Internet Explorerju, kot tudi na Mozilli ali Chromu.

Pogledamo tudi na zaslone mobilnikov in tabličnih računalnikov.

optimizacija-hitrosti-delovanja
Optimizacija hitrosti delovanja

Preverjamo različne elemente delovanja in ugotavljamo, kateri med njimi so najšibkejši in najpočasnejši členi. Nato jih optimiziramo in tako zagotovimo, da aplikacija deluje hitro in odzivno.

testiranje
Testiranje

Klikamo po vaši strani in preverjamo, da spletna aplikacija zagotovo ponudi prave izračune. Vse povezave morajo voditi na prave podstrani, vsi učinki pa morajo biti poenoteni. Pogledamo, ali so vsa besedila na pravih mestih in preverimo, da se v razne obrazce lahko normalno vnese podatke in da se vedno pokažejo tudi zahvalne strani.

koncni-popravki-in-objava
Končni popravki in objava

Popravljamo še zadnje slovnične napake in dodamo še zadnje manjkajoče povezave.

V spletno aplikacijo lahko vključimo tudi kodo za merjenje statistik, tako da imate vedno dostop do svežih podatkov.

Načrtovanje
Vzpostavitev
Oblikovanje
Razvoj
Vzdrževanje
Rast
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?