S premišljeno uporabo spletnih orodij poskrbimo, da se povečata obisk in poznavanje vaše spletne strani. 

Moja rast

Vaše spletno mesto deluje brezhibno, zato je čas, da nanj z različnimi vrstami oglasov in optimizacijo pripeljemo obiskovalce. Poskrbimo tudi, da jih bodo tam pričakale zanimive in dinamične predstavitve vašega podjetja ali izdelkov. 

 

video-produkcija
Video produkcija

Vse pogosteje spletna mesta vključujejo video vsebine, ki poskrbijo za dinamične predstavitve. Zato ni presenetljivo, da se obiskovalci na takšnih straneh zadržijo dlje, bolje pa si zapomnijo tudi predstavljeno vsebino.

Posnamemo lahko vašo proizvodnjo, pokažemo, kako je bil vaš poslovni dogodek videti iz zraka ali pa z animacijo pokažemo, kako enostavna je uporaba vašega izdelka.

Video prilagodimo vašim željam in razpoložljivim sredstvom. Poskrbimo pa tudi, da je optimalno pripravljen za splet.

optimizacija-za-iskalnike
Optimizacija za iskalnike

Pozicija na prvi strani Googla je eden najbolj pomembnih virov prometa. Žal pa se spletno mesto takoj po vzpostavitvi le redko znajde med prvimi zadetki. Zato skupaj z vami izberemo ključne besede in zanje optimiziramo spletno stran.

Gre za dolgoročno sodelovanje, saj Google spreminja algoritem razvrščanja strani, da na tak način svojim uporabnikom zagotavlja čim bolj relevante zadetke. Mi pa se z optimizacijo spletnih strani trudimo, da je med njimi tudi vaša spletna stran.

google-oglasevanje
Google oglaševanje

Ko vaša stran še ni na prvi strani Googlovih organskih zadetkov, lahko tja pridete z Googlovimi oglasi. Skupaj z vami izberemo ključne besede in pripravimo oglase. Ko vaši potencialni kupci v iskalnik vtipkajo eno od ključnih besed, bodo vaše oglase videli v oranžnem polju nad zadetki in na njihovi desni strani.

Googlovi oglasi so učinkovito orodje za večji obisk, plačate pa le tiste klike, ki so obiskovalce pripeljali na vašo spletno mesto. Skrbno spremljamo rezultate in vaše kampanje stalno izboljšujemo.

Facebook marketing

Facebook, po zadnjih podatkih, uporablja vsak tretji Slovenec, zato je odličen kanal za predstavitev vašega podjetja in izdelkov.

Skupaj z vami najprej viharimo možgane in iščemo ideje za najbolj primerno Facebook aplikacijo, ki jo nato tudi razvijemo in vključimo na vašo Facebook stran. Poskrbimo tudi za Facebook oglase, s katerimi lahko povečate število svojih oboževalcev ali obisk vašega spletnega mesta. Pomagamo vam lahko tudi pri pripravi prispevkov za vašo Facebook stran.

e-mail-kampanje
E-mail kampanje

Če na vašem spletnem mestu zbirate e-naslove ljudi, in tako gradite bazo obstoječih ali novih strank, vam lahko pomagamo pri redni pripravi in pošiljanju e-pošte.

Pomagamo vam razviti vsebino, ki bo zanimiva za vaše stranke, hkrati pa bo tudi učinkovit način promocije vašega podjetja. Vaši uporabniki so tako lahko prvi, ki bodo izvedeli za vašo novo nagradno igro, nikoli ne bodo zamudili vaših najbolj zanimivih prispevkov na blogu ali ekskluzivne predstavitve novega izdelka.

Načrtovanje
Vzpostavitev
Oblikovanje
Razvoj
Vzdrževanje
Rast
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?