Oblikovanje je razmišljanje v slikah.

Vašo zgodbo povemo s pravimi barvami, slikami in tipografijo.  

 

Oblikovanje moje spletne trgovine

Razmišljanje o obliki je zagotovo ena bolj kreativnih faz v ustvarjanju vaše spletne trgovine. Da pa ta ne bo le lepa, ampak tudi učinkovita, bomo skupaj z vami razmišljali o obliki spletne trgovine. Ta je namreč v današnjih zelo vizualnih časih ena od bistvenih stvari uspešne spletne trgovine.  

dolocitev-barvnih-palet-in-tipografije
Določitev barvnih palet in tipografije

Z minimalističnim stilom pokažemo, da vaša spletna trgovina prodaja prestižne izdelke. Ali pa temo izberemo tako, da odraža cenovno dostopnost vaših izdelkov.

Velik pomen ima tudi izbira barv. Tople barve v nas spodbudijo veselje in energijo, hladne pa nam dajo občutek profesionalnosti in umirjenosti. Izbrano barvo nadgradi skrbno izbrana pisava, ki vaši trgovini doda občutek tradicionalnosti ali pokaže, da prodajate bolj kreativne izdelke.

oblikovanje-spletne-trgovine
Oblikovanje spletne trgovine

Glavno mesto namenimo fotografijam vaših izdelkov, ki jih predstavimo z različnih perspektiv. Jasno in pregledno so predstavljene tudi značilnosti izdelka. Produkte, ki jih želite še dodatno izpostaviti, prikažemo z dinamično menjavo slik. Če želite vaše izdelke predstaviti na še bolj učinkovit način, poskrbimo tudi za video predstavitev.

Pozorni smo tudi na postavitev in obliko gumbov, ki pozivajo k določenim dejanjem. Ti namreč lahko bistveno vplivajo tako na število klikov kot tudi na število nakupov.

nacrtovanje-uporabniske-izkusnje
Načrtovanje uporabniške izkušnje

Spletne trgovine oblikujemo tako, da na njih uporabniki preprosto in intuitvno najdejo izdelke, ki jih iščejo.

Pri spletnih nakupih je uporabniku treba pokazati, da je spletna trgovina vredna zaupanja, nakupi v njej pa so hitri in enostavni. Zato svetujemo, da spletna stran vključuje “simbole zaupanja”, ki kažejo na visoko raven varnosti in različne možnosti plačil. Vaši kontaktni podatki so na vidnem mestu, tako da lahko vaši kupci hitro in enostavno dobijo dodatne informacije.

prilagajanje-oblike-za-razlicne-naprave
Prilagajanje oblike za različne naprave

Podatki kažejo, da uporabniki do spletnih trgovin dostopajo prek računalnikov, tablic in mobilnikov. Velikokrat si začnejo vaše izdelke ogledovati na telefonu ali tablici, vendar pa končni nakup še vedno pogosteje opravijo na računalniku.

V vsakem primeru mora biti njihova uporabniška izkušnja odlična, prikaz spletne trgovine na različnih napravah pa čim bolj enoten. Zato obliko vaše spletne trgovine prilagodimo tako, da se čim bolj optimalno prikazuje na različnih napravah.

Načrtovanje
Vzpostavitev
Oblikovanje
Razvoj
Vzdrževanje
Rast
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?