Oblikovanje je razmišljanje v slikah.

Vašo zgodbo povemo s pravimi barvami, slikami in tipografijo.  

 

Oblikovanje moje spletne trgovine

Razmišljanje o obliki je zagotovo ena bolj kreativnih faz v ustvarjanju vaše spletne trgovine. Da pa ta ne bo le lepa, ampak tudi učinkovita, bomo skupaj z vami razmišljali o obliki spletne trgovine. Ta je namreč v današnjih zelo vizualnih časih ena od bistvenih stvari uspešne spletne trgovine.  

dolocitev-barvnih-palet-in-tipografije
Določitev barvnih palet in tipografije

Z minimalističnim stilom pokažemo, da vaša spletna trgovina prodaja prestižne izdelke. Ali pa temo izberemo tako, da odraža cenovno dostopnost vaših izdelkov.

oblikovanje-spletne-trgovine
Oblikovanje spletne trgovine

Glavno mesto namenimo fotografijam vaših izdelkov, ki jih predstavimo z različnih perspektiv. Jasno in pregledno so predstavljene tudi značilnosti izdelka. Produkte, ki jih želite še dodatno izpostaviti, prikažemo z dinamično menjavo slik. Če želite vaše izdelke predstaviti na še bolj učinkovit način, poskrbimo tudi za video predstavitev.

nacrtovanje-uporabniske-izkusnje
Načrtovanje uporabniške izkušnje

Spletne trgovine oblikujemo tako, da na njih uporabniki preprosto in intuitivno najdejo izdelke, ki jih iščejo.

prilagajanje-oblike-za-razlicne-naprave
Prilagajanje oblike za različne naprave

Podatki kažejo, da uporabniki do spletnih trgovin dostopajo prek računalnikov, tablic in mobilnikov. Velikokrat si začnejo vaše izdelke ogledovati na telefonu ali tablici, vendar pa končni nakup še vedno pogosteje opravijo na računalniku.

Načrtovanje
Vzpostavitev
Oblikovanje
Razvoj
Vzdrževanje
Rast
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?