Oblikovanje je razmišljanje v slikah. 

Vašo zgodbo povemo s pravimi barvami, slikami in tipografijo.

Oblikovanje moje spletne strani

Razmišljanje o obliki je zagotovo ena od bolj kreativnih faz v ustvarjanju vašega spletnega mesta. Da pa to ne bo le lepo, ampak bo tudi dobro in učinkovito predstavilo vaše podjetje, bomo skupaj z vami razmišljali o ključnih elementih dobre oblike spletne strani.

dolocitev-barvnih-palet-in-tipografije
Določitev barvnih palet in tipografije

Z minimalistično obliko lahko pokažemo, da je vaše podjetje trendovsko, z uporabo ilustracij pa ustvarimo občutek domačnost.

Pozorni smo tudi na barve. Tople barve v nas spodbudijo veselje in energijo, hladne pa dajo občutek profesionalnosti in umirjenosti. Skrbno izberemo pisavo, saj ta vaši spletni strani lahko doda občutek tradicionalnosti ali pa pokaže vašo razigranost.

oblikovanje-spletnega-mesta
Oblikovanje spletnega mesta

Pozornost uporabnikov pritegnemo z izraznimi vizuali, tipologijo in zanimivimi ikonami. Za še bolj dinamično in učinkovito predstavitev izdelka ali podjetja pa na stran vključimo tudi dinamično menjavanje slik ali video predstavitev.

Pozorni smo na postavitev in obliko gumbov, ki pozivajo k določenim dejanjem. Ti lahko namreč bistveno vplivajo na število klikov.

nacrtovanje-uporabniske-izkusnje
Načrtovanje uporabniške izkušnje

Spletne strani oblikujemo tako, da na njih uporabniki preprosto in intuitivno najdejo podatke, ki jih iščejo. Ne glede na to, kakšen stil strani spletne strani izberete - oblika vsake strani mora biti jasna in pregledna, opisi pa kratki in zapomnljivi.

prilagajanje-oblike-za-razlicne-naprave
Prilagajanje oblike za različne naprave

Ne glede, s katere naprave uporabniki dostopajo do vaše spletne strani, vedno mora biti njihova uporabniška izkušnja odlična in čimbolj poenotena.

Zato obliko spletne strani prilagodimo tako, da se čim bolj optimalno prikaže na različnih napravah.

Načrtovanje
Vzpostavitev
Oblikovanje
Razvoj
Vzdrževanje
Rast
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?