Cilj brez dobrega načrta je le želja.

Skupaj naredimo potek korakov do učinkovitega spletnega mesta.

Moje načrtovanje

Ko temeljito razmislite, kaj je namen in cilj vašega spletnega mesta ter komu je namenjeno, se lahko začne naša skupna pot. 

analiza-kljucnih-besed
Analiza ključnih besed

Izraz “ključna beseda” opredeljuje besedo ali besedno zvezo, ki opisuje vaše podjetje ali izdelek. Prav te besede uporabnik vpiše v brskalnik, ko išče vaše izdelke.

Pripravimo ključne besede, ki so povezane z vašim podjetjem in imajo dovolj iskanj. To je bistveni korak za dobro optimizirano spletno mesto, ki ga bodo vaše stranke lahko hitro našle na Googlu.

analiza-konkurence
Analiza konkurence

Preverimo, katere ključne besede uporablja vaša posredna in neposredna konkurenca. Natančno pregledamo posamezne elemente njihovih spletnih mest.

Tako lahko pripravimo predlog, ki bo upošteval vaše cilje in želje, hkrati pa bo na pozitiven način izstopal na trgu.

analiza-enake-panoge-v-tujini
Analiza enake panoge v tujini

Ker želimo razvijati spletna mesta, ki sledijo sodobnim trendom, vedno preverimo tudi najboljše tuje strani z vašega področja. 

Tako vam lahko priporočimo stil, barvne kombinacije in elemente, ki bi jih bilo smiselno vključiti tudi na vaše spletno mesto.

predlog-strukture-strani
Predlog strukture strani

Spletno mesto mora biti za obiskovalce čimbolj pregledno, tako da hitro in enostavno najdejo informacije, ki jih iščejo.  Za to poskrbi dobra struktura strani, ki jo razvijemo skupaj z vami.

Ko so strukturni sklopi opredeljeni, lahko začnete pripravljati okvirna besedila.

Načrtovanje
Vzpostavitev
Oblikovanje
Razvoj
Vzdrževanje
Rast
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?