ZA NAMI JE ŽE VELIKO PROJEKTOV. PRI VSAKEM SE NEKAJ NAUČIMO. NAŠE IZKUŠNJE IN PROJEKTE RADI DELIMO Z VAMI.

Sirarna Bogataj

Naročnik

Kmetija-Sirarna Bogataj, Tilka Bogataj, s.p.

Kaj smo naredili:
  • Oblikovanje spletne strani
  • Izdelava spletne strani

Opis projekta

V družinskem podjetju z dolgoletno tradicijo izdelave mlečnih izdelkov so k nam pristopili z željo po svoji prvi prisotnosti na spletu. Skupaj smo prenovili celostno podobo in ustvarili simpatično predstavitveno stran Sirarne Bogataj ter njihovih izdelkov. 

Prva stran

Osebni pridih majhne družinske sirarne se začuti že na vrhu spletne strani, kjer nas pričaka fotografija nasmejane mame Tilke. Dolgoletne izkušnje in ljubezen do sirarstva so zaslužni za dobre rezultate, ki jih potrjujejo tri zlata priznanja, ki so izpostavljena na prvi strani. Ker se vam na tej točki verjetno že cedijo sline, vas Sirarna Bogataj vabi na obisk sirarne, kjer lahko poskusite njihove sire in druge mlečne izdelke.

Sirarna Bogataj - Prva stran

 

Sirarna Bogataj

Da bi se bolje seznanili z zgodbo družine Bogataj, vam na tej strani predstavimo delček zgodovine, podkrepljene s starimi fotografijami.

Sirarna Bogataj - Predstavitev

 

Izdelki

Ogledate si lahko vse izdelke ali pa se osredotočite le na posamezne kategorije, npr. sire, sveže ali kozje izdelke.

Sirarna Bogataj - Izdelki

 

Stran izdelka

Kratek opis domačega izdelka in kulinaričen nasvet, ki vedno pride prav.

Sirarna Bogataj - Posamezni izdelek

 

Prodajna mesta

Sirarna Bogataj je del projekta “Radi imamo domače”, kar pomeni, da njihove izdelke najdete tudi v številnih Mercatorjevih trgovinah. Priložena je tudi povezava do pdf dokumenta, kjer je pripravljen pregleden seznam omenjenih trgovin. Njihove izdelke najdete tudi v manjših okoliških trgovinah, prav tako pa so redno prisotni na tržnicah – v ljubljanskem BTC-ju, Kranju, Škofji Loki in Domžalah.

Če želite svoje najbližje ali pa morda poslovne partnerje obdarovati z domačimi izdelki, vam v Sirarni Bogataj ponujajo Cekin Dobrin – bolj osebna različica darilnega bona, ki ga lahko kupite v njihovi trgovini ali BTC tržnici.

Sirarna Bogataj - Prodajna mesta

Spletna stran podjetja
Spletna stran podjetja:
Ekipa
Pri projektu so sodelovali
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?