ZA NAMI JE ŽE VELIKO PROJEKTOV. PRI VSAKEM SE NEKAJ NAUČIMO. NAŠE IZKUŠNJE IN PROJEKTE RADI DELIMO Z VAMI.

Poledancerka

Naročnik

Aleksandra

Kaj smo naredili:
  • Izdelava spletne trgovine
  • Oblikovanje spletne trgovine

Opis projekta

Dizajn spletne trgovine je preprost in eleganten, saj smo uporabili samo črno-belo barvno kombinacijo. Odziv uporabnikov na produkte in spletno trgovino je odličen, saj so naročila prihajala iz celega sveta. In to že v prvem tednu po objavi spletne strani!

Prva stran

Na prvi strani smo najprej poudarili najpomembnejše produkte, ki smo jim dodali neposredne povezave do produktnih strani, kar uporabniku omogoča, da hitro najde podrobnejši opis produkta in hkrati začne nakupni proces. Na prvo stran smo dodali še prikaz zadnjih dvanajst Instagram objav, ki vsebujejo #poledancerka in zadnja dva bloga.

prva_stran_poledancerka

 

Stran produkta

Produktna stran vsebuje podrobnejšo predstavitev produkta, informacije, za kakšno športno panogo je izdelek primeren, navodila kako izbrati pravilno velikost ter viden in izstopajoč gumb “Add to cart”.

posamezen_produkt

 

#Poledancerka

Zavihek #poledancerka prikazuje vse Instagram objave, ki jih uporabniki označijo z #poledancerka. S tem zavihkom želimo uporabnike spodbuditi, da na Instagramu objavljajo slike produktov ter kako jih uporabljajo.

instagram_poledancerka

Na WooCommerce trgovino smo integrirali Braintree plačilni sistem, ki uporabniku omogoča, da skozi celoten proces nakupa ostane na spletni strani poledancerka.com, hkrati pa omogoča nakup tudi na mobilnih napravah. Omogočeni so različni načini plačila:

  • kreditne kartice (Visa, MasterCard, Maestro, Diners, JCB, Discover, American Express)

  • PayPal

placilni nacini_poledancerka

Spletna trgovina je tudi povezana z računovodskim programom Čebelca BIZ, ki stranki v nekaj klikih omogoča izdajanje ter potrjevanje računov v davčni blagajni.

Spletna stran podjetja
Spletna stran podjetja:
Ekipa
Pri projektu so sodelovali
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?