ZA NAMI JE ŽE VELIKO PROJEKTOV. PRI VSAKEM SE NEKAJ NAUČIMO. NAŠE IZKUŠNJE IN PROJEKTE RADI DELIMO Z VAMI.

Modri zob

Naročnik

Modri zob

Kaj smo naredili:
  • Oblikovanje spletne strani
  • Izdelava spletne strani

Opis projekta

Spletno stran smo tokrat prenovili za zobozdravstvene ordinacije Modri zob. Podjetje s svojimi ordinacijami deluje v Kranju, Ljubljani in na Ptuju, od svoje konkurence pa se razlikuje po močnem čutu za sočloveka, kvaliteti in sproščenosti. Cilj prenove je bil izpostaviti omenjene prednosti, ki iz prejšnje spletne strani niso bile razvidne. Nova spletna stran zato vsebuje številne animacije, ilustracije in ikone.

modrizob_slika 

Domača stran

Ordinacije Modri zob se od svoje konkurence razlikujejo po svoji filozofiji in dejstvu, da imajo ordinacije v kar treh mestih, zato smo že na prvi strani izpostavili delovanje in princip podjetja ter informacije o vseh ordinacijah po Sloveniji.

 prva stran (2)

 

 

Footer

Posebnost spletne strani je funkcionalnost, ki se skriva v nogi. Ko uporabnik izbere sebi najbližjo ordinacijo, se mu v nogi prikaže tudi delovni čas, ki tej ordinaciji pripada, doda pa se mu tudi povezava v navigaciji. Izbira ordinacije ostane enaka tudi pri naslednjih obiskih spletne strani.

noga

 

Ordinacije

Na podstrani posamezne ordinacije uporabniku predstavimo zunanjost in notranjost ordinacije, vse informacije o njej (naslov, kontaktne podatke, delovni čas, navodila za pot) ter ekipo.

ordinacija-ptuj 

 

Storitev

Ekipa Modrega zoba je pripravila veliko koristnega besedila, zato je je bil cilj predvsem predstaviti veliko količino informacij na berljiv, uporabniku prijazen način.

storitve

 

Zoboznalec

Zoboznalec je stran, kjer uporabniki lahko pregledajo arhiv najpogostejših vprašanj in odgovorov s področja zobozdravstva, ekipi zobozdravnikov pa lahko zastavijo tudi kakšno vprašanje. Cilj je bil narediti kar se da preprosto in pregledno strukturo strani, ki bo uporabniku ponujala koristne informacije.

zoboznalec

 

Grafike

Na celotni spletni strani je bilo izrisano približno 20 različnih grafik zobkov, ki prikazujejo storitev in stran popestrijo s svojo animiranostjo. Predvsem smo želeli prikazati storitve na prijazno/simpatičen način in se s tem približati stranki.
 
grafike_zobki-01
Spletna stran podjetja
Spletna stran podjetja:
Ekipa
Pri projektu so sodelovali
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?