ZA NAMI JE ŽE VELIKO PROJEKTOV. PRI VSAKEM SE NEKAJ NAUČIMO. NAŠE IZKUŠNJE IN PROJEKTE RADI DELIMO Z VAMI.

KD Skladi

Naročnik

KD skladi d. o. o.

Kaj smo naredili:
  • Izdelava spletne strani
  • Oblikovanje spletne strani

Opis projekta

S KD Skladi smo zasnovali informacijsko izredno bogato ter strokovno in tehnološko dovršeno spletno mesto, ki obiskovalca popelje v svet vlagateljstva in mu pomaga poiskati najboljšo možnost za plemenitenje svojih sredstev. Uporabnika po najbližji poti vodimo do želene informacije oz. zanj najprimernejšega produkta. Na njegovi poti mu pomagajo premišljena in poglobljena vsebina ter različna interaktivna orodja.

Navigacija po strani

Glavno navigacijsko vrstico smo prečistili in vanjo umestili povezave, ki so neposredno povezane s produkti KD Skladov. Spustni mega meni pri predstavitvi glavnih dveh možnosti varčevanja – skladi in varčevalni načrti – upošteva dejstvo, da stran obiskujejo uporabniki v različnih fazah raziskovanja. Zato navigacija poleg dostopa do podrobnih predstavitev varčevalnih možnosti, ponudi tudi dodatne vsebine, kot so natančen opis poslovanja s KD Skladi, pogosta vprašanja in odgovori ter pripadajoča interaktivna orodja.

Investicijski kalkulator

Kalkulator omogoča dva izračuna – koliko je mogoče privarčevati z obstoječimi sredstvi in kako priti do želenega zneska. Posebnost kalkulatorja je, da uporabnika preko besedila vodi k pravilnemu vnosu vseh potrebnih podatkov za pridobitev želenega izračuna.Primerjava skladov

Odlična pomoč pri spoznavanju KD Skladov in pri odločanju o optimalni naložbi je primerjalnik skladov, ki omogoča primerjavo do treh skladov naenkrat. Orodje prikaže primerjavo ključnih podatkov posameznega sklada, za podrobnejši pregled pa je na voljo tudi primerjava grafov donosnosti posameznega podsklada.

Kontaktni obrazec

Ker je tematika vlagateljstva kompleksna in je pravo odločitev pogosto lažje sprejeti po osebnem posvetu, so na ustreznih mestih po celotni strani izpostavljeni pozivi na posvet s finančnim svetovalcem. Enostaven kontaktni obrazec omogoča izbiro najbližje poslovalnice ter najbolj ustreznega termina za posvet.

Pristopna izjava

Obiskovalcem, ki so prejeli dovolj informacij za svojo odločitev, je preko pristopne izjave omogočeno, da k posameznim skladom in paketom skladov pristopijo v treh preprostih korakih.

Seznam poslovalnic

Interaktivni zemljevid nudi pregled nad vsemi poslovalnicami in pogodbenimi partnerji KD Skladov ter omogoča enostavno iskanje med njimi.

Nasveti za vlagatelje

Stran dodatno bogatijo vsebine z nasveti, ki ponujajo strokovne, a hkrati laičnemu obiskovalcu razumljive informacije o dogajanju na finančnih trgih. Z zanimanjem smo prebrali eno zadnjih v nizu teh objav – poglobljen članek o blockchain tehnologiji.

Zaključek

Poseben izziv projekta se je skrival v integraciji ogromnega števila podatkov, ki se osvežujejo na dnevni ravni, ter v čim bolj pregledni in jasni grafični predstavitvi le-teh. Z odlično odzivnostjo in sodelovanjem s strani KD Skladov smo integracijo uspešno izvedli, rezultat prenove pa je prečiščena in uporabniku prijaznejša stran z enotno uporabniško izkušnjo. Pomemben del prenove je bila tudi prilagoditev vsebine za različne naprave, kar smo uspešno implementirali. S prenovo se je število sej na mobilnih napravah povečalo za 159 %, povprečno trajanje seje pa za 112 %.

Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?