ZA NAMI JE ŽE VELIKO PROJEKTOV. PRI VSAKEM SE NEKAJ NAUČIMO. NAŠE IZKUŠNJE IN PROJEKTE RADI DELIMO Z VAMI.

EKWB - spletna stran

Naročnik

Ekwb

Kaj smo naredili:
  • Oblikovanje spletne strani
  • Izdelava spletne strani

Opis projekta

Ekwb je slovensko podjetje s sedežem v Komendi. Njihova dejavnost sta razvoj in izdelava hladilnih naprav za računalnike. Predhodno smo za podjetje že izdelali spletno trgovino, ki je zelo uspešna. Več si lahko preberete v članku o Magento platformi. Na osnovi trgovine smo se lotili tudi prenove spletne strani, ki je prav tako pomemben dejavnik pri prodaji produktov, saj je odličen vir informacij produktov in njihove uporabe.

Na samo spletno stran prihajajo tako izobraženi posamezniki, ki so prišli po podrobnejše informacije, kot začetniki, ki so na stran prišli po osnovne informacije (npr. čemu je vodno hlajenje namenjeno, kako ga uporabiti …). V ta namen smo stran zasnovali tako, da so informacije, dostopne tako enim kot drugim uporabnikom, razložene na zelo enostaven in pregleden način.

Prva stran

Slider prikazan čez celotno stran. Skriti “sendvič” meni in povezava do spletne trgovine sta v zgornjem desnem kotu, v ospredju pa naslov + povezavi do podstrani “why liquid cooling and how it works” in “See how to start”.

prva stran

 

Prav tako smo na prvi strani izpostavili novice povsem v zgornjem delu, takoj pod sliderjem, saj so novice pomemben del strani. Izpostavljena je tudi sekcija “Solution” kjer so predstavljeni trije načini, kako se lahko lotite umestitve vodnega hlajenja.

 prvastran

 

Solutions

Podstran “Solutions” vsebuje tri podstrani: Custom loop, Kits ter All in one. Vsaka stran je zasnovana drugače.

Najbolj zanimiva in bolj napredna izmed vseh je Custom loop, kjer smo na stran dodali animirano interaktivno grafiko. Ob kliku na določeno grafiko se izvede animacija, na desni strani pa se prikažejo informacije. Ob kliku v sredinski del znaka EKWB se izvede celotna animacija, ki je prikazana spodaj.

EKWB-Loop (2)

customloop

Primerjalna tabela kompletov

Stran kompletov vsebuje primerjalno tabelo, kjer so nazorno in enostavno prikazani primerljivi podatki komponent posameznih kompletov. Komplet enostavno zamenjamo s klikom na “Select Kit”.

 tabelca

Guides

Iskanje po slovarju še nikoli ni bilo tako enostavno, kot je tu. S klikom na določeno začetnico se premaknemo do strani, kjer so zbrane vse besede z opisi. Prav tako nam vrstica s črkami sledi ves čas, kar omogoča preskok iz črke A do Z, kot bi trenil.

glossary

Uporabniku prijazen filter novic

Novice vsebujejo filter, s pomočjo katerega lahko uporabnik išče novice med določenima datumoma. Novice lahko filtrira tudi glede na kategorijo. Uporabnik najprej izbere datume, nato pa še kategorijo. Prikazale se bodo novice iz izbrane kategorije, ki so bile objavljene med izbranima datumoma. 

news

Where to buy

Interaktiven zemljevid sveta, kjer se ob kliku na določeno celino v spodnjem delu prikažejo podatki trgovin, kjer je mogoče kupiti EKWB izdelke. Preverite, jih je kar precej.

 whereto buy

 

Napaka 404

Napaka 404 z vključeno sliko “zavozlanega” izdelka, na katero privede povezava, ki ne obstaja več oz. je prišlo do težav pri nalaganju strani.

error 

Screen Shot 2016-02-22 at 09.03.49

Spletna stran podjetja
Spletna stran podjetja:
Ekipa
Pri projektu so sodelovali
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?