ZA NAMI JE ŽE VELIKO PROJEKTOV. PRI VSAKEM SE NEKAJ NAUČIMO. NAŠE IZKUŠNJE IN PROJEKTE RADI DELIMO Z VAMI.

Barman

Naročnik

Anže Tomšič

Kaj smo naredili:
  • Oblikovanje spletne strani
  • Izdelava spletne strani

Opis projekta

Tokrat nas je čakal razgiban in zabaven projekt: prenova spletnega mesta priznanega flair barmana Anžeta Tomšiča. Za predstavitev Barman storitev smo izbrali živahno postavitev in privlačne fotografije njegovih dogodkov, ki smo jih dopolnili z vabljivimi fotografijami cocktailov.

 Ker so Barmanove storitve primerne na raznolikih vrstah dogodkov, smo tako strukturirali tudi samo stran: v skladu z različnimi interesi obiskovalcev. Določili smo štiri ključne ciljne skupine spletne strani in temu primerno razporedili predstavitev storitev, ki jih ponuja. Tako smo ustvarili 4 sklope: Poslovni dogodki, Privat zabave, Poroke in Za gostince.

DOMAČA STRAN

Na prvi strani nas pozdravi Anžetov nasmejani obraz, sledijo pa izpostavljeni štirje sklopi, za katere je primeren najem barmana. Spodaj so vključene tudi izkušnje nekaterih strank, s katerimi je Anže v preteklosti sodeloval. Ker je izraz “flair” oz. atraktivno mešanje cocktailov večini od nas nepoznan koncept, smo na domačo stran umestili še pojasnilo tega pojma, v katerega vključimo tudi zgodbo:  Anže kot zanimivost pove tudi, da ga je za mešanje cocktailov navdušil film Cocktail, v katerem je glavno vlogo odigral Tom Cruise. Na koncu strani smo dodali še sveže novice iz družbenih omrežij, ki jih Anže aktivno uporablja.

barman_homepage

STORITVENE STRANI

Storitvene strani preko razgibane umestitve opisov in fotografij obiskovalcem predstavijo številne prednosti in dodane vrednosti, ki jih pridobijo z najemom Anžetove storitve. Vse strani so opremljene tudi z več klici k akciji oz. gumbi za oddajo povpraševanja.

barman_programi

REFERENCE

Ker ima Anže za seboj že lepo število uspešnih projektov (njegovi cocktaili so popestrili že več kot 1000 dogodkov), smo posebno stran namenili izkušnjam dosedanjih strank. Reference smo predstavili z umestitvijo v enako razgibano shemo, ki ji sledimo po celotni strani.

Barman_reference

Spletna stran podjetja
Spletna stran podjetja:
Ekipa
Pri projektu so sodelovali
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?