Svet in splet sta polna zanimivih novic. Za vas izberemo tiste, ki so najbolj zanimive na našem področju.

Postali smo Google Partner

Objavljeno: 28.11.2013
Kategorija: Iskalni marketing

Značka Google Partner

Google je v novembru lansiral nov program Google Partner in veseli smo, da si ta naziv zaslužimo tudi mi.

Google namreč tega naziva ne podeli vsakemu podjetju, ki pripravlja AdWords kampanje. Sprejem med Google Partners si zaslužijo le tisti, ki lahko z opravljenimi AdWords certifikati dokažejo svoje napredno razumevanje programa AdWords in z najboljšimi postopki dosegajo merljivo visoke rezultate oglaševanja. Kampanje morajo imeti tudi zdravo dejavnost in dobro porabo oglaševalskih sredstev.

Googlovo značko Google Partners pa jemljemo tudi z veliko mero odgovornosti. Še naprej si bomo namreč prizadevali, da bodo vaše kampanje temeljile na dobrih praksah Google oglaševanja, s katerimi bodo zagotovili najboljše možne rezultate vašega oglaševanja.

Vendar pa za učinkovite kampanje potrebujemo tudi malce vaše pomoči. Dobro oglaševanje se vedno nanaša na poslovne cilje, zato lahko odlično spletno komunikacijo pripravimo le, če opredelite, kaj želite doseči s kampanjami. Zelo veseli smo tudi svežih informacij o tem, na katere izdelke se želite bolj osredotočiti, novic o vaših akcijskih ponudbah in podatkov o dejanskih učinkih kampanje (Se je povečalo število klicev/obiskov vaše poslovalnice/število poslanih mailov?).

mailing
Ne bi bilo bolj praktično, če bi naše novice enkrat na mesec dobili kar po
e-pošti?
Enkrat na mesec za vas v e-pošti izberemo naše najbolj uporabne prispevke o malih skrivnostih dobrih spletnih strani, trendih v spletnem oblikovanju, trikih za optimizacijo in učinkovitem spletnem marketingu.
Google oglaševanje

Se zavedate moči oglaševanja, vendar pa bi radi plačali le za tiste oglase, ki zares delujejo? Pri Google oglasih plačate le za tiste klike, ki obiskovalce pripeljejo na vašo spletno stran. Z vami izberemo ključne besede in zanje pripravimo relevatne oglase, ki iskalce prepričajo, da je vredno obiskati vašo stran.

Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?