Oblikovanje je razmišljanje v slikah. Vašo zgodbo povemo s pravimi barvami, slikami in tipografijo.

Oblikovanje spletnih strani in trgovin

Oblikovanje spletnih strani in trgovin

Pri oblikovanju vedno sledimo trendom ter zagovarjamo jasne in pregledne spletne strani.

 

Uporabniki morajo na njih preprosto in intuitivno najti podatke, ki jih iščejo. Obliko spletnega mesta prilagodimo za različne naprave (responsive design), tako da se na vseh prikaže čim bolj optimalno. Dnevi, ko so obiskovalci do spleta dostopali le prek računalnikov, so namreč približno tako oddaljeni kot premiera Ameriške Pite 1.

Za vas lahko oblikujemo različne stvari.

Oblikovanje spletnih strani

Trudimo se, da oblika spletne strani dobro prikaže vrednote in kakšen je položaj vašega podjetja na trgu. Oko uporabnikov ujamemo z izraznimi vizuali, tipologijo in zanimivimi ikonami.

Kako poskrbimo za učinkovito oblikovanje?

Da je predstavitev vašega izdelka ali podjetja še bolj dinamična in učinkovita, na spletno stran vključimo tudi dinamično menjavanje slik ali video predstavitev. Vemo, da na število klikov lahko bistveno vpliva tudi postavitev in oblika gumbov, zato skrbno premislimo, kam na stran jih vključimo.

Enostavno in privlačno za uporabnika
Pregledno in varno za vaše kupce

Oblikovanje spletnih trgovin

Pod žaromete postavimo fotografije vaših izdelkov, ki jih predstavimo z različnih perspektiv. Jasno in pregledno so predstavljene tudi značilnosti izdelka. Izdelke, ki jih želite še dodatno izpostaviti, prikažemo z dinamično menjavo slik.

Kako zgradimo zaupanje?

Na vidna mesta vključimo vaše kontaktne podatke, tako da vaši potencialni kupci lahko hitro dobijo dodatne informacije. Pozorni pa smo tudi, da na spletno stran vključimo simbole zaupanja, ki kažejo, da so nakupi v vaši trgovini varni.

Oblikovanje spletnih aplikacij

Spletne aplikacije vašim obiskovalcem olajšajo npr. računanje, koliko m traku morajo kupiti, ali pa koliko čevapčičev naj naročijo za piknik.

Na kaj smo pozorni?

Za vas oblikujemo aplikacijo, ki sledi vaši celostni grafični podobi, hkrati pa je preprosta in intuitivna za vse njene spletne uporabnike.

Računanje še nikoli ni bilo tako enostavno
Zabavno in zanimivo spletno doživetje

Oblikovanje Facebook aplikacij

Poskrbimo lahko tudi za oblikovanje Facebook aplikacij, ki tudi z obliko pritegnejo k sodelovanju. Izpostavimo glavno nagrado, jasno pa so prikazana tudi pravila sodelovanja.
Omogočimo enostavno sodelovanje, preprosto je tudi deljenje s prijatelji na družbenih medijih.

Kako lahko oblikovanje prepriča ljudi?

Zelo pomembna je uvodna slika vaše Facebook aplikacije, ki mora uporabnike prepričati, da je vaša aplikacija dovolj zanimiva in zabavna, da jo preizkusijo. Potrudimo se, da tudi v aplikacijo vključimo mala in prikupna presenečenja, tako da po odigrani igri, ljudje igro z veseljem delijo s svojimi prijatelji. Seveda pa poskrbimo, da ne manjkajo niti logotipi in ostali grafični elementi vašega podjetja.

Oblikovanje logotipa in celostne grafične podobe

Če šele začenjate s svojim podjetjem, lahko poskrbimo tudi za izdelavo vašega logotipa in ostalih elementov celostne grafične podobe (izbira pisave, priprava podpisa za e-pošto, izdelava vizitk ter priprava dopisa in kuvert).

Kako poskrbimo za vašo podobo?

Ko nam sporočite, kdo je vaša ciljna skupina, katere so glavne vrednote vašega podjetja ter kakšen stil vam je blizu, pripravimo različne predloge. Skupaj izberemo tistega, ki je najbolj primeren za vaše podjetje. Nato pripravimo še ostale materiale, ki jih potrebujete za svojo poslovno komunikacijo.

Dobro oblikovanje pritegne pozornost

Oblikovanje je zanimiv ter kreativen proces. Lotimo se ga skupaj.

Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?