Polni idej in pozitivne energije.

Vse to usmerimo tudi v vaš projekt.

Naše vrednote

Naše vrednote so temelj uspeha našega podjetja, povzemajo bistvo našega delovanja in nas povezujejo v celoto. Odražajo se tako v medsebojnih odnosih kot tudi v odnosih s strankami, poslovnimi partnerji in zunanjo okolico.

iskrena-komunikacija-in-zaupanje
Iskrena komunikacija in zaupanje

Zavedamo se, da sta iskrena komunikacija in zaupanje temeljna pogoja za uspešno dolgoročno sodelovanje, pa naj gre za sodelovanje članov ekipe ali sodelovanje podjetja in stranke. Vredni smo zaupanja, ker prisegamo na transparentnost in željam naših strank vedno namenimo največ pozornosti.

drznost-in-neustrasnost
Drznost in neustrašnost

Pri svojem delu smo odločni - neuspehov se ne bojimo, temveč se iz vsakega nekaj novega naučimo. Osredotočamo se na rešitve, in ne probleme. Pogumno se spopadamo z vsakodnevnimi izzivi, radi preizkušamo nove tehnike in prijeme, predvsem pa nas ni strah skočiti v vodo in zaplavati, saj le na ta način premikamo meje naših zmožnosti.

-moc-ekipe-in-partnerstva
Moč ekipe in partnerstva

Verjamemo, da smo skupaj močnejši. Vsako podjetje sprejmemo kot partnerja, s katerim se skupaj lotimo izzivov, rešujemo težave, ki pri delu nastanejo in se na koncu tudi veselimo sadov skupnega truda. Pri delu vedno delujemo kot ekipa, drug drugemu priskočimo na pomoč in se držimo reka: “Vsi za enega, eden za vse.” Sodelavci so hkrati tudi prijatelji in Optiweb za nas ni le služba, temveč kakovostno preživet čas.

motivacija-in-zelja-po-nenehnem-napredku
Motivacija in želja po nenehnem napredku

Vsak posameznik uživa v tem, kar počne, je proaktiven in predstavlja pomemben del motivacijskega okolja. Strast do dela nas vsak dan žene naprej ter nam vzbuja željo po konstantnem napredku, tako na kariernem kot tudi zasebnem področju. Svoje znanje učinkovito nadgrajujemo s pomočjo delovnih izkušenj, redno pa se v sklopu podjetja udeležujemo tudi izobraževanj. Ker smo sposobni kritičnega razmišljanja vemo, da najboljša pot vodi vedno naprej, pa četudi to pomeni, da je treba včasih narediti en korak nazaj.

Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?