Delamo na različnih področjih, a si vedno skupaj prizadevamo za isti cilj.

Valerija Smolej

Vodja projektov
Nobenega problema ni mogoče rešiti z istim razmišljanjem, ki ga je ustvarilo. (Albert Einstein)

Moja zgodba

Za marketing sem se zanimala že v srednji šoli in v okviru priprave seminarske naloge en dan preživela v eni večjih slovenskih oglaševalskih agencij. Izkušnja je potrdila odločitev za študij Tržnega komuniciranja in kmalu sem začela z delom v svoji prvi marketinški agenciji. Po treh letih vodenja PR oddelka sem zamenjala okolje in se pridružila ekipi za vzpostavitev tretjega parlamentarnega programa RTV Slovenija. Ker pa me svet marketinga ni nehal privlačiti, sem nekaj let kasneje svojo pot nadaljevala najprej v start-up podjetju in nato zopet v oglaševalski agenciji, kjer sem zadnja štiri leta opravljala vodenje projektov ter ob tem vedno bolj odkrivala svoje navdušenje nad digitalnim okoljem. V Optiwebu sedaj načrtujem spletne strani in skrbim za učinkovito izvedbo projektov. 

Enkrat pretekla gorski maraton in pri tem zmagala. :)

Preizkusiti moram vse nove družbene aplikacije, na katere naletim.

Prednosti dela pri Optiwebu?

Zagotovo odlični pogoji za delo in zanimivi projekti. Izjemno razvojno naravnana klima ter energična in zabavna ekipa sodelavcev pa sta še dodatni razlog, da vsak ponedeljek z veseljem pridem na delo.

Katerim stvarem bi se rada še dodatno posvečala v Optiwebu?

Moj cilj je nenehno izpopolnjevanje znanj iz področja digitalne prisotnosti, posebno pozornost pa želim nameniti uporabniški izkušnji na spletu in optimizaciji za iskalnike. 

Katero je zadnje izobraževanje, ki si se ga udeležila?

Ni povezano z mojim delom, je bilo pa intenzivno. Kot tekaška in fitnes navdušenka sem se udeležila 6-tedenskega usposabljanja za osebnega trenerja, kjer sem prejela ogromno koristnih informacij o telesu in pravilni vadbi ter uspešno opravila izpit za pridobitev licence osebnega trenerja.  

Kdo ali kaj te je danes nasmejalo?

Tako kot vsak dan, moj pes, neusahljiv vir nemogočih spalnih položajev.

Moji projekti

Za mano sta super projekta

Za mano sta super projekta

Novici izpod moje tipkovnice

Sveži novici z mojega področja

Sveži novici z mojega področja
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?