Delamo na različnih področjih, a si vedno skupaj prizadevamo za isti cilj.

Tina Prezelj

Vodja projektov
Samo tisti, ki si drznejo iti predaleč, lahko ugotovijo, kako daleč lahko sežejo.

Moja zgodba

Veselilo me je cel kup stvari, edino, kar sem vedela je, da si želim delati z ljudmi. Po gimnaziji sem se odločila za študij Tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi na Fakulteti za družbene vede. Študij mi je skupaj z radovednostjo in motivacijo nudil širino znanja, ki sem jo s pridom uporabila v marsikateri situaciji. Na spletu se stvari spreminjajo dnevno, treba je biti ves čas v stiku. Optiweb mi nudi priložnost, da združim vse stvari ki jih imam rada – nove izzive, delo z ljudmi.

Najbolj me zmotivira stavek, ki se začne s “Pa ne upaš”.

Spijem lahko od ene do deset skodelic kave na dan.

Prednosti dela v Optiwebu?

Mlada, a hkrati že izkušena ekipa, ki diha kot eno. Dobri odnosi, medsebojna pomoč pri uvajanju v nove zadolžitve, konstruktivna kritika. Super sodelavci, svetli in navdihujoči prostori. Kuhinja pa je raj za kavoholike, čokoholike in občasen klepet.

Kaj kot vodja projektov počneš v Optiwebu?

Dnevno se spopadam z novimi izzivi in poskušam uspešno krmariti med naročnikom in zaposlenim v našem podjetju. Pri svojih projektih sem z učinkovito komunikacijo glavna odgovorna za razdelitev in uspešno opravljanje posameznih nalog.

Bi skočila Bungee Jumping?

Kadarkoli - zaenkrat sem skočila samo s Solkanskega mostu, imam pa ambicije po več. Neverjeten je občutek, ko letiš - si kot ptica. Drugače pa obožujem vse, kar je povezano z adrenalinom - zipline, rafting, canyoning.

Na koliko različnih načinov lahko sediš na stolu, ne da bi padla dol

Imamo super udobne stole. Pa vendar lahko brez pretiravanja trdim, da lahko sedim na stolu vsaj na 16 različnih načinov. Res pa je delo v Optiwebu tako razgibano, da včasih pride dan, ko niti nimaš časa sedeti na stolu.

Moji projekti

Za mano sta super projekta

Za mano sta super projekta

Novici izpod moje tipkovnice

Sveži novici z mojega področja

Sveži novici z mojega področja
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?