Neža Renko

Ustvarjalka kreativnih vsebin
Inspiration exists, but it has to find you working.

Moja zgodba

“Že celo življenje se raztezam na vse konce in kraje. Najprej so me, še kot deklico, očarale barvice in vodenke. Kasneje sta me navdušili še fotografija in psihologija, pa grafično oblikovanje, ki sem mu posvetila svojo diplomo. Vedno me je spremljalo tudi pisanje, ki pa se je ob stiku s spletnim marketingom še lepše razcvetelo.
Vsaka ta stvar me je po svoje prevzela in osrečila, zato mi ni dišalo, da bi se ustalila le pri eni. Tako sem pristala v Optiwebu, kjer jih (vsaj večino) vsak dan združujem pod eno streho.”

Ustvarila sem svojo risanko, za katero sem zrisala 1500 različnih slik.

Na trimesečnem potovanju sem raziskala celo Indokino.

Kaj te pri tvojem delu najbolj jezi?

Uh, kadar tisto tipkarsko napako vidim šele takrat, ko je že vse objavljeno (in po možnosti tudi boostano). Uh!

Kaj ti lepša dni na Optiwebu?

Čudoviti, razumljivi in iskreni ljudje, ki tukaj delajo. Z vsemi svojimi (včasih neumestnimi) pripombami, nasmejanimi obrazi in neusahljivimi viri idej. Pa seveda najlepši razgled na Škofjo Loko. Brez tega ne gre! :)

Kateri je najlepši kotiček Slovenije?

Pod Stolom se razteza podolgovat greben, ki se mu reče Reber. Njegovi pašniki so na pozno, sončno jesen, ko so drevesa že pisana (sploh, če je nedeljski popoldan), naravnost dih jemajoči. Človek bi kar tekel in tekel po njih, samo da bi jih doživel in občutil. To je res eden mojih najljubših prostorov pod soncem.

Kaj je najboljša stvar, ki jo še vedno dobiš za največ 5 €?

Križanke, lubenico in še dve uri parkirnine v Tivoliju povrh. Cel piknik!

Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?