Delamo na različnih področjih, a si vedno skupaj prizadevamo za isti cilj.

Nataša Ravnikar

Vodja marketing & SEO ekipe
Ambicija je pot, ki vodi do uspeha. Sredstvo, s katerim prispemo do cilja, pa je vztrajnost.

Moja zgodba

Po končanem študiju tujih jezikov sem iskala nov izziv, ki bi mojemu dinamičnemu značaju dal vetra. Prvi korak k novi karierni poti sem naredila pravzaprav nehote, ko sem se lotila pisanja lastnega bloga z recepti Pekoholik. Neverjetni odzivi na moje delo so jasno kazali na to, da se v digitalnem svetu počutim kot doma. Raznolikost spletnega marketinga odlično poveže moje navdušenje nad hitro spreminjajočim se digitalnim okoljem, družbenimi omrežji, psihologijo, predvsem pa mojo željo po nenehnem učenju, saj se na tem področju novosti pojavljajo vsak dan.

 

V prostem času dvigujem težke reči. :) “Deadliftam” 100kg.

Kot otrok sem zapela s Heleno Blagne v Mariovi oddaji Zoom.

Prednosti dela v Optiwebu?

Pozitivna delovna atmosfera, odlični pogoji za delo, svetle pisarne, vedno založena kuhinja, skupni zajtrki. Največ pa mi pomeni sproščena in delovno usmerjena ekipa, ki me še dodatno motivira, da vsak dan z veseljem pridem v službo in se trudim biti boljša.

Kaj počneš, ko imaš pol ure prostega časa?

Najrajši ga preživim aktivno v naravi; če pa sem doma, pečem sladice ali berem izobraževalne članke na spletu. V bistvu počnem oboje istočasno. Medtem ko čakam, da pečica opravi svoje delo, skoraj vedno brskam po spletu za novimi idejami za blog, službo, fotografijo, prihajajoča potovanja ipd.

Kaj so po tvojem mnenju prednosti oglaševanja na klik (PPC oglaševanje)?

Oglaševanje na klik (Google Adwords in Facebook oglaševanje) je priročno tako za večja kot manjša podjetja, ki želijo svoj oglaševalski budget čim bolj optimalno izkoristiti. Glavna prednost te vrste oglaševanja je, da se plača samo po učinku, torej se plača samo klik na oglas. Odlično je tudi, da se oglase lahko prikaže točno določeni ciljni skupini, za katero je oglas dejansko relevanten. Novim podjetjem, ki svoj položaj v digitalnem svetu šele vzpostavljajo, lahko pomaga pri težkem začetku, ko še ne dobijo dovolj organskega prometa, že bolj uveljavljenim podjetjem pa lahko oglaševanje na klik predstavlja dopolnilo organskemu obisku.

Stvari, brez katerih v življenju ne moreš?

Ne vzdržim brez avanturizma. Obožujem roadtripe, velikokrat se odpravim čez lužo. Kalifornija mi še posebej leži. Ko sem doma, pa kljub obilici obveznosti poskrbim, da se mi vedno nekaj dogaja: hodim na krajše izlete, fotografiram, ustvarjam v kuhinji. Težko bi tudi vzdržala brez frozen jogurta in arašidovega masla. :)

Novici izpod moje tipkovnice

Sveži novici z mojega področja

Sveži novici z mojega področja
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?