Anja Žakelj

Prodaja ključnim kupcem
Kadar smo samozavestni, se pogosto zelo zabavamo. In kadar se zabavamo, se nam včasih posrečijo prav osupljive reči. (Joe Namath)

Moja zgodba

Zelo uživam v delu z ljudmi. Že od nekdaj sem sodelovala v okoljih, kjer sem imela veliko stika z različnimi osebami in se večinoma preizkušala v trženju. Po končanem študiju in izkušnji dela v odvetniški pisarni sem spoznala, da mi način dela ne predstavlja toliko veselja, kot mi ga je poprejšnje delo in tako sem kmalu zajadrala v Optiwebove vode. Trženje in vedno novi izzivi v web development okolju mi predstavljajo vedno nov trd oreh, ki se ga z veseljem lotim z obema rokama, terilnikom in kladivom!

Pred leti sem napisala najboljšo pravljico na natečaju Slovenskih železnic in bila je celo leto razstavljena na vseh železniških postajah po Sloveniji.

Sem velika pasja ljubiteljica in obožujem šport ter sem vedno v gibanju. Še boljša kombinacija - da športam skupaj s svojo hiperaktivno psičko.

Prednosti dela v Optiwebu?

Najboljša ekipa na svetu. Sodelovanje z izjemnimi ljudmi in deljenje izkušenj. Vedno nova znanja. Osebnostna rast. Odprtost za nove ideje. Polna kuhinja dobrot in prigrizkov. Super šef :)

Nasvet parkiranja pred Optiwebom

Če ne vstajaš ravno s kurami, se potrudi, da prideš na parkirišče vsaj 7:50 in dan boš takoj lepše začel.

Kaj je bila prva stvar, ki si jo kupil/a z lastnim denarjem?

Prva stvar, ki sem si jo kupila z lastnim zasluženim denarjem, je bil mobi Kvakač vijolične barve.  :) Kar nekaj let sem plesala balet v takrat Srednji glasbeni in baletni šoli v Ljubljani in tistega leta (za osnovnošolske čase) dobro zaslužila z nastopi v baletu Ukročena trmoglavka.

Kaj o tebi vedno pove tvoja družina?

Da sem že kot majhna jedla zelo počasi in kosilo imela za družabni dogodek. Od mize sem vedno hodila zadnja, saj sem, ko se je zbrala cela družina, med jedjo zelo rada čebljala.

Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?