Aleš Sušnik

Magento programer
Vse se da, če si le želiš.

Moja zgodba

Pred prihodom v Optiweb, sem imel že nekaj manj kot 6 let izkušenj s programiranjem različnih računalniških programov. Nekaj izkušenj pa sem imel tudi s področja programiranja in oblikovanja spletnih strani.

 

Ker pa me je vedno bolj zanimalo spletno programiranje, sem tukaj dobil priložnost izpiliti svoje veščine na zanimivih spletnih projektih, pri katerih se vedno rad naučim kaj novega.

Programiram v več jezikih, kot jih znam govoriti.

Naredi tisto, kar znaš; s tistim, kar imaš; kjerkoli že si.

Ali raje delaš sam ali v ekipi?

Raje delam v ekipi, saj več glav več ve. 

Prednosti dela v Optiwebu?

Sproščeno ozračje, super ekipa in polno novih izkušenj. Super pa je tudi občutek, da v primeru težav nikoli ne ostaneš sam, saj so sodelavci vedno pripravljeni priskočiti na pomoč.

Kaj bi počel, če se ne bi ukvarjal s programiranjem?

Verjetno še vedno kaj v povezavi z računalništvom. Veseli me tudi 3D modeliranje, sestavljanje računalnikov in podobne mašinerije. Če pa bi izbiral nekaj, kar ni povezano z računalništvom, pa bi se po vsej verjetnosti posvetil mizarstvu.

Zakaj programiranje spletnih strani?

Ker me je že od prvega “obiska” interneta zanimalo, kako vse to deluje, sem zelo kmalu začel z učenjem oblikovanja in programiranja spletnih strani. Moj prvi resen izdelek je bila spletna stran za gledališko društvo, ki smo ga ustanovili skupaj s prijatelji. Spletno stran pa sem takrat prenovil tudi večkrat letno. =)

Moji projekti

Za mano sta super projekta

Za mano sta super projekta

Novici izpod moje tipkovnice

Sveži novici z mojega področja

Sveži novici z mojega področja
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?