ZAHTEVNA SPLETNA TRGOVINA IN VELIKO ŠTEVILO PRODUKTOV?

IZBERITE MAGENTO.

Magento spletna trgovina

Magento vodi v deležu eCommerce trga. Poganja preko 30% spletnih trgovin na svetu. Preko 5.000 modulov na voljo. Magento podpira do 500.000 artiklov na posamezno spletno trgovino. Obdela lahko do 80.000 naročil na uro.

 

Multi-domain, multi-store, multi-jezičnost ter B2C/B2B podpora. Dodajmo še Multi-currency, GEO IP Filtering ter Group / Tier pricing?

 

Da, Magento je zver, na voljo, da jo ukrotite za vaš ecommerce cilj!

Magento Certifikati

Najbolj certificirana
Magento ekipa v Sloveniji

PRIMERI NAŠIH MAGENTO TRGOVIN


  • Do in čez 1.000.000 v 6 mesecih preko spletne trgovine
  • Sinhnorizacija cen in zaloge z računovodskim programom Oppis (Opal)
  • Plačila s karticami ter PayPal sistemom znotraj sistema s pomočjo Braintree-ja
  • Preko 150.000 artiklov
  • Avtomatsko uvažanje iz 30 različnih XML-jev
  • Avtomatski izvoz naročila v računovodski program Vasco
  • Posodobitev celotne zaloge v manj kot sekundi večkrat dnevno
  • 5 različnih jezikov in ena administracija
  • 5 različnih jezikov pod enotno administacijo
  • Nakupovanje v različnih valutah - avtomatski uvoz tečajnic

Združitev predstavitve spletne strani in trgovine, kjer je za vsak izdelek na voljo konfigurator opcij, ki dinamični prikazuje ceno glede na izbor opcij

EKWB direktor Mark Tanko

Direktor, EKWB d.o.o.

www.ekwb.com

Za naše podjetje obstajata dva spletna obdobja – pred Optiwebom in z Optiwebom. S tem, ko smo z njihovo pomočjo na novo postavili spletno trgovino in spletne strani smo doživeli preporod naše spletne prisotnosti. Ekipa Optiweba je sposobna hitro pripraviti kup zanimivih predlogov, saj spremljajo sodobne trende in so sposobni ponuditi celovito rešitev od grafike do sodobnih varnostnih rešitev. Na dan pridejo z predlogi izboljšav, hkrati pa še nismo naleteli na situacijo, da niso znali izpolniti naših želja. Naša spletna stran je najlepši prikaz česa so sposobni. Investicija v razvoj pa se je že povrnila z povečano prodajo na spletni trgovini. Toplo priporočam!

zadovoljna stranka

Zadovoljna stranka
je naš uspeh!

NAŠI PARTNERJI


Partnerji, ki so pionirji na področju modulov za SEO, danes pa so eni izmed vodilnih podjetij za Magento dodatke in module vseh vrst.

Na trgu že zelo uveljavljeno podjetje, ki nudi več kot 100 različnih dodatkov za Magento, hkrati pa tudi močno tehnično podporo.

Prestižen ponudnik naprednih Magento dodatkov in modulov, med njimi najbolj znani so dodatki za SEO, zvestobo kupcev, napredno iskanje po spletni trgovini, reševanje problema zapuščenih košaric, ipd.

AheadWorks je vodilni ponudnik Magento razširitev, Magento predlog in tem ter razvojnih storitev po meri storitev z obširnimi referencami za elektronsko poslovanje podjetij.

Plumrocket Inc je spletno razvojno podjetje, ki ponuja celotno paleto storitev spletnega oblikovanja in magento storitve. So podjetje, ki se nahaja v New Yorku in pomagajo blagovnim znamkam uspeti na področju elektronskega poslovanja.

Magestore je pričel z delovanjem leta 2009, takoj ko se je pojavil Magento. Od začetne točke do trenutnega položaja v visoki prodaji rešitvah za Magento kot tudi na položaju največje družbe za razvoj Magento platforme, niso nikoli spremenili svojega poslanstva, da bi bili inovativni pri zagotavljanju dodatkov in storitev za Magento ter ponujanju podpore za stranke.

Smo vas prepričali, da je Magento platforma prava in ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave pri vašem projektu?

Trije razlogi zakaj je vaša trgovina pri nas varna

roka

Magento je zver, ki jo je treba ukrotiti, da deluje ODLIČNO.

Pri Optiwebu skrbimo, da vsako spremembo in namestitev dodatnega modula opišemo v bazo znanja do katere imate dostop tudi vi.

Bazo znanja vzamete seboj.

Garantiramo, da spletno trgovino lahko kadarkoli brez omejitev, v celoti prenesete na drugega ponudnika, torej niste vezani na nas. Brez skritih stroškov.

roka
roka

Vse na enem mestu.

Optiweb je znan po optimalni optimizaciji za iskalnike (SEO), smo pa tudi certificiran Google Partner za Adwords oglaševanje.
Facebook, mailing ter Video produkcija so nam več kot domači.

Vendar pa Magento ni za vsakogar!

tabela Primerjava je pavšalna in informativne narave.

Integracija in avtomatizacija. Področji, ki jih zelo dobro poznamo.

Plačilne metode:

avtomatizacija
avtomatizacija
avtomatizacija
avtomatizacija

Računovodski programi:

avtomatizacija
avtomatizacija
avtomatizacija
avtomatizacija

Ter še in še...

avtomatizacija
avtomatizacija
avtomatizacija
Smo vas prepričali, da je Magento platforma prava in ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave pri vašem projektu?