Nihče ne mara neskončnih preračunavanj. In obiskovalci vaše spletne strani niso nobena izjema.

Izdelava spletnih aplikacij

Izdelava spletnih aplikacij

Najprej vam podelimo Bonus točke!
Ker želite izdelati spletno aplikacijo, s katero boste obiskovalcem vaše spletne strani olajšali izračune, naročila ali kakšna druga zamudna preračunavanja.

V dveh korakih do spletne aplikacije po vaši meri.

Načrtovanje in oblikovanje

Najprej skupaj z vami naredimo načrt spletne aplikacije, ki bo vašim obiskovalcem olajšala določene izračune in bo preprosta za uporabo. Nato pripravimo pregledno in intuitivno obliko, ki se ujema z vašo celostno grafično podobo.

Na kaj smo pozorni?

Tako pri načrtovanju kot tudi pri oblikovanju, v osredje postavljamo uporabnika aplikacije. Zaporedje korakov mora biti pregledno in logično, z oblikovanjem pa poskrbimo, da je uporabnikova izkušnja še bolj prijetna. Seveda pa se mora ujemati tudi z ostalimi podstranmi spletnega mesta.

Enostavno in prijazno za uporabnika
Natančen razvoj zagotavlja optimalno delovanje

Razvoj in vzdrževanje

Ko sta oblika in načrt potrjena, začnemo z razvojem aplikacije. Skrbno jo testiramo, in ko vse deluje kot švicarska ura, aplikacijo namestimo na vašo spletno stran.

Kako poteka razvoj?

Z natančnim razvojem poskrbimo, da aplikacija deluje hitro in nemoteno, s testiranjem pa zagotovimo, da uporabniki zagotovo vnesejo vse potrebne informacije, saj jih aplikacija opozori na potencialno napačno vnešene podatke. Tako poskrbimo, da uporabniki v aplikaciji zagotovo dobijo prave izračune. Tudi, ko je aplikacija že na strani, jo redno vzdržujemo in posodabljamo.

Ko vaši obiskovalci ne izgubljajo več časa s preračunavanjem, imajo več časa, da si bolje pogledajo vašo ponudbo in se še lažje odločijo, kateri od vaših izdelkov, je pravi zanje.

Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?