Učinkovita in enostavna spletna trgovina. Za vas in za vaše stranke.

Izdelava spletne trgovine

Izdelava spletne trgovine

Priprava spletne trgovine se na prvi pogled zdi tako zapletna in kompleksna kot supersimetrična kvantna mehanika.

Od registacija domene, gostovanja do razmišljanje o različnih možnostih plačila. Vendar pa ta kvantna mehanika spletnih trgovin postane bistveno lažja, če se jo lotite po korakih in z izkušeno ekipo, ki vas vodi skozi celoten proces.

V nekaj korakih do vaše spletne trgovine.

Analiza, načrtovanje in vzpostavitev

Preden zavihamo rokave in se lotimo izdelave vaše spletne trgovine, skupaj z vami naredimo brezplačno analizo konkurenčnih spletnih trgovin, pripravimo seznam ključnih besed in vam predlagamo najbolj optimalno strukturo spletne trgovine. Pri nas lahko zakupite gostovanje na strežniku, za vas pa lahko registriramo tudi domeno.

Na kaj smo pozorni?

Ker želimo, da dobite najboljšo možno spletno trgovino, ki sledi trendom, skrbno preverimo vaše spletno okolje. Na podlagi tega pripravimo načrt, ki ustreza vašim željam in razpoložljivim sredstvom. Poskrbimo pa lahko tudi varen prostor za vse vaše podatke in datoteke.

Dober načrt olajša vse nadaljne korake
Dobro oblikovanje pritegne pozornost

Oblikovanje

Nato odpremo Photoshop in se lotimo oblikovanja vaše spletne trgovine. Ta mora jasno odražati vašo pozicijo na trgu in spletnim obiskovalcem omogočiti intuitivno brskanje med izdelki, hiter dostop do dodatnih informacij, pokazati pa mora tudi, da je plačilo enostavno.

Ne skrbite, če ste še brez svoje celostne podobe!

Če šele začenjate s svojo dejavnostjo, lahko za vas poleg trgovine oblikujemo tudi ostale stvari, ki jih potrebujete za uspešen štart (logotip, vizitke, podpise v e-pošti, spletne ali fizične kataloge ...). Tako bo vsa vaša komunikacija vizualno poenotena.

Razvoj in vzdrževanje

Ko prikimate obliki spletne trgovine, začnemo z razvojem na platformi Magento. Ta vam omogoča hitro vnašanje izdelkov in enostavno upravljanje. Vendar pa vas ne zapustimo, ko je spletna trgovina končana, ampak vam z vzdrževanjem zagotovimo, da vsi elementi še naprej tečejo kot namazani.

Kako poteka razvoj?

Z natančnim razvojem poskrbimo, da vaša spletna trgovina deluje hitro in nemoteno, je povezana z družbenimi omrežji ter prilagojena za različne naprave. S testiranjem pa zagotovimo, da vse povezave vodijo na prave strani, da obrazci pravilno delujejo, plačila potekajo nemoteno in da v besedilu ni tipkarskih napak.

Natančen razvoj zagotavlja optimalno delovanje
Najboljši rezultat prinese kombinacija kanalov

Rast

Rast vaše spletne trgovine je odvisna tudi od tega, ali vas vaši potencialni kupci enostavno najdejo. Za to poskrbimo z optimizacijo vašega spletnega mesta, za vas pa lahko pripravimo tudi oglaševanje na Googlu ali Facebooku. Ko potencialni kupci pridejo na vašo spletno stran, jih lahko tam razveselimo tudi z zanimivim videom, ki na učinkovit in dinamičen način predstavi izdelke vaše spletne trgovine.

Kako zagotoviti najbolj optimalno rast?

Poskrbimo za on-site in off-site optimizacijo, ki zagotovi, da vaša spletna trgovina hitreje pride na prvo stran Googlovih zadetkov. Tam lahko vaše potencialne kupce nagovorimo z Googlovimi besedilnimi oglasi, vaše potencialne kupce pa lahko s spletnimi pasicami ujamemo tudi na drugih spletnih straneh. Pomemben kanal je tudi Facebook, kjer vam lahko pomagamo pri pripravi objav, razvijemo zanimivo aplikacijo ali pripravimo oglase.

Cenik izdelave spletne trgovine

Cena izdelave spletne strani je odvisna od številnih stvari. In vprašanje, kakšna je cena razvoja spletne trgovine, je tako splošno kot vprašanje, koliko bi stal avto. 

Kaj vpliva na ceno razvoja spletne trgovine?

V največji meri na ceno vplivajo število artiklov, ki jih boste imeli v vaši spletni trgovini, ali želite avtomatiziran uvoz in izvoz izdelkov, kakšne možnosti plačila ponujate in na koliko različnih domenah deluje vaša spletna trgovina. Z veseljem pripravimo posebno ponudbo za vas. Izpolnite naš spletni obrazec in odgovorili vam bomo najkasneje v enem delovnem dnevu.

Cena spletne trgovine je odvisna od številnih stvari

Izdelava učinkovite spletne trgovine ni zahtevna. Če se jo lotite po korakih. In s pravo ekipo.

Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?