Facebook in Instagram sta med najhitreje rastočimi družabnimi omrežji na svetu. Pa ju uporablja tudi vaše podjetje?

Facebook oglaševanje

Facebook oglaševanje

“Če te ni na Facebooku, te ni,” vsekakor drži za podjetja. In ker nočemo, da bi bili v digitalnem svetu nihče, vas na zemljevid družbenih medijev lahko postavimo na več načinov.

Oglaševanje na Facebooku in Instagramu ponuja zanimive možnosti komunikacije, hkrati pa krepi odnos z vašo ciljno publiko.

Učinkovita promocija vaše FB ali spletne strani

Facebook oglasi

Želite utrditi prepoznavnost vaše znamke in povečati svoj krog oboževalcev ali bi raje videli, da imate več obiska na vašem spletnem mestu? Ni težave - vaše oglase bomo preusmerili tja.

Zakaj oglaševati na Facebooku?

Facebook po svetu uporablja že več kot 1.5 milijarde ljudi, v Sloveniji pa skoraj polovica prebivalstva. Prepričani smo, da velik del vaše potencialne publike to družbeno omrežje uporablja vsak dan, zato nikar ne zamudite odlične priložnosti, da se jim pokažete. Prednost Facebook oglaševanja je ta, da oglase lahko zelo natančno targetiramo glede na spol, starost in interese. Tako z lahkoto dosežemo ljudi, ki jih vaši izdelki ali storitev zanimajo. 

Pomoč pri pripravi objav

Priprava objav za Facebook je zanimivo in privlačno delo - prvi mesec. Potem pa počasi začne zmanjkovati idej za sveže in zanimive prispevke. Pomagamo vam lahko s pripravo načrta zanimivih, zabavnih in relevantnih objav, tako da objavljanje na Facebook strani vašega podjetja spet postane zabavno. S promocijo objav pa poskrbimo, da vaše zanimive prispevke vidijo tudi tisti, ki še niso vaši oboževalci.

Kaj je recept za uspešne objave?

Združujemo različne tipe - od besedil do slik in videov, včasih vašim oboževalcem zastavimo tudi kakšno vprašanje. Pripravimo tudi različne vsebine - od takih, ki pokažejo vaš izdelek, do takšnih prispevkov, ki odražajo zanimanja vaših kupcev. Objavljamo ob različnih urah, za najbolj optimalen izkoristek pa naredimo tudi načrt objav.

Zanimive objave ohranijo pozornost oboževalcev
Vzbudite pozornost s privlačnimi fotografijami

Oglaševanje na Instagramu

Ste vedeli, da ima več kot 60 % odstotkov ljudi dominanten čut vid?

Prednosti Instagram oglaševanja

V praksi to pomeni, da obstaja velika verjetnost, da so bolj dovzetni za oglase, v katerih prevladujejo vizualni elementi. Instagram oglasi so zelo učinkoviti prav zato, ker po videzu spominjajo na navadne organske objave. V Sloveniji se je v zadnjih mesecih ta tip oglaševanja šele začel uveljavljati, zato je še toliko bolj pomembno, da prehitite konkurenco in ta družbeni kanal čim prej uporabite v svojo korist.

Oglaševanje na Facebooku in Instagramu vam omogoča, da svoj oglaševalski budget izkoristite kar najbolj optimalno, saj svoje oglase res prikažete le ljudem, ki so za vas relevantni.

Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?