Na Facebooku je pa res že vsak.
Pa je na njem tudi vaše podjetje?

Facebook aplikacije in oglaševanje

Facebook aplikacije in oglaševanje

“Če te ni na Facebooku, te ni,” vsekakor drži za podjetja. In ker nočemo, da bi bili v svetu družbenih medijev nihče, vas na zemljevid družbenih medijev lahko postavimo na več načinov.

Facebook ponuja zanimive možnosti komunikacije.

Facebook aplikacije

Bodimo pošteni - vsak od z veseljem odigra kakšno igrico na spletu. Saj gre za sprostitev, kajne? Še raje pa klikamo, če imamo pri tem možnost, da osvojimo kakšno malo ali veliko nagrado. Skupaj z vami zato razmišljamo, v kakšni aplikaciji bi najbolj z veseljem sodelovali vaši potencialni kupci in tako spoznali, kako super so vaši izdelki.

Kako pripraviti aplikacijo, ki bo izstopala?

Bistvena je dobra ideja, ki mora biti čim bolj zanimiva in nalezljiva, a mora obenem pokazati tudi izdelke ali vrednote vašega podjetja - najbolje pa kar oboje. Ko je aplikacija končana, je treba nekaj sredstev nameniti tudi oglaševanju. Tako bo lahko več ljudi hitreje preizkusilo vašo aplikacijo.

Zabaven način interakcije z vašo znamko
Učinkovita promocija vaše FB ali spletne strani

Facebook oglasi

Poskrbimo lahko tudi za vaše Facebook oglase, ki kar kličejo po novih klikih na vašo Facebook stran. Bi raje videli, da imate več obiska na spletnem mestu? Ni težave - vaše Facebook oglase bomo preusmerili tja.

Na kaj smo pozorni pri pripravi oglasov?

Za vas pripravimo različne verzije oglasov, ki se razlikujejo v naslovih, osrednjih besedilih in slikah. Tako lahko odkrijemo tistega, ki je najbolj učinkovit pri nabiranju novih oboževalcev. S skrbnim targetiranjem po spolu, starosti in interesih poskrbimo, da se vaši oglasi prikažejo vašim potencialnim kupcem.

Pomoč pri pripravi objav

Priprava objav za Facebook je zanimivo in odlično delo - prvi mesec. Potem pa počasi začne zmanjkovati idej za sveže in zanimive prispevke. Pomagamo vam lahko s pripravo načrta zanimivih, zabavnih in relevantih objav, tako da objavljanje na Facebook strani vašega podjetja spet postane zabavno. S promocijo objav pa poskrbimo, da vaše zanimive prispevke vidijo tudi tisti, ki še niso vaši oboževalci.

Kaj je recept za uspešne objave?

Združujemo različne tipe - od besedil do slik in videov, včasih vašim oboževalcem zastavimo tudi kakšno vprašanje. Pripravimo tudi različne vsebine - od takih, ki pokažejo vaš izdelek do takšnih prispevkov, ki odražajo zanimanja vaših kupcev. Objavljamo ob različnih urah, za najbolj optimalen izkoristek pa naredimo tudi načrt objav.

Zanimive objave ohranijo pozornost oboževalcev

Ne le, da je Facebook lahko pomemben vir klikov na vašo spletno stran in učinkovit kanal promocije, omogoča tudi neposreden nagovor vaših oboževalcev in odgovarjanje na njihova vprašanja. Če ga želite uporabljati na pravi način, vzame več časa, kot se mogoče zdi na prvi pogled.

Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?