ZA NAMI JE ŽE VELIKO PROJEKTOV. PRI VSAKEM SE NEKAJ NAUČIMO. NAŠE IZKUŠNJE IN PROJEKTE RADI DELIMO Z VAMI.

Fabjan, plastična kirurgija

Client

Estetika Fabjan d.o.o.

What did we do:
  • Izdelava spletne strani
  • Oblikovanje spletne strani

Project description

Podjetje Estetika Fabjan je eno izmed vodilnih evropskih podjetij na področju plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije. Na nas so se obrnili z željo, da prenovimo njihovo zastarelo spletno stran in jo naredimo bolj funkcionalno oz. prodajno. Naš cilj je bil narediti spletno stran, ki bo na pregleden način predstavila vse njihove storitve in nato vsako posebej. Na spletni strani smo predstavili tudi izjemne kompetence podjetja, da bi spodbudili uporabnika, da se naroči na brezplačen pregled.

prva-stran

 

Storitve se v osnovi ločijo na moške in ženske posege ter lepotno kozmetiko. Posebnost spletne strani je, da je za vsak sklop storitev uporabljena različna izpeljanka CGP-ja podjetja. Moški posegi so v modri barvi, ženski v rožnati, lepotna kozmetika pa v zlati.

 

delitev

logo 

podstran

 

Pri posameznem posegu smo že z naslovno fotografijo predstavili področje posega, nato sledi kratek opis storitev in nekaj osnovnih informacij o posegu – trajanje, vrsta anestezije, v kolikšnem času se lahko pacient vrne v službo … Temu sledi bolj natančen opis posega, kjer smo suhoparen tekst razbili v manjše segmente in naredili dinamično obliko, ki uporabnika pritegne k branju.

 kontakt

Spletna stran podjetja
Company's website:
Ekipa
Our team members working on this project
Ready to roll up our sleeves and get to work?