Vedno poudarjam, da je ekipa srce podjetja da tako, kot srce telesu, tudi ekipa podjetju poganja kri po žilah. Kolektiv mora zato delovati v skupno dobro, biti v enakem ritmu. In mi to imamo. Kako?

Če bi že moral izpostaviti aktivnost ali dogodek, ki nam omogoča takšno povezanost, bi zagotovo najprej pomislil na naše Wazzup sestanke. Priredimo jih vsak petek ob 15.00, ko že počasi razmišljamo o tem, kje se bomo potikali za vikend in ko se nam pivo v hladilniku ponuja že kar samo od sebe.

Sam “Wazzup”, ki bi ga v slovenskem jeziku najbolje povzel “kvajzdej”, sicer sprašuje po dogajanju in počutju posameznika mi pa smo ga ponesli še stopničko višje.

Zberemo se vsi zaposleni, ki smo tisti dan v pisarni, vodimo pa tudi zapisnike, za tiste, ki jih mogoče ni. Vodje pripravimo dnevni red in ga izobesimo na tablo, da je vsak seznanjen s temami pogovora — le-tem vedno določimo tudi časovni okvir, da se sestanek ne zavleče. Ostali si izborijo najboljše pozicije na blazinah in Wazzup se lahko prične!

Tukaj lahko tudi izkoristim prostor in pohvalim ekipo, da smo res postali striktni in se brez priganjanja zberemo točno ob uri. Carji ste!