Je vaša spletna trgovina narejena na Magento platformi, obenem pa za pošiljanje elektronskih novic uporabljate platformo Mailerlite? Potem vam bo morda ravno naš brezplačni modul, ki poveže platformi Magento 2 in Mailerlite, olajšal sinhronizacijo vašega Mailerlite profila in vam poenostavil postopek pošiljanja elektronskih novičk.

Ker Optiwebovci za postavljanje spletnih trgovin uporabljamo le platformi Magento 1 in Magento 2 in ker po obsežnem iskanju po spletu nismo uspeli najti modula za integracijo Magento 2 in Mailerlitea, smo se odločili, da ga naredimo kar sami. Modul omogoča osnovno integracijo z Mailerliteom, in sicer dodajanje in odstranjevanje prejemnikov ter dodajanje prejemnikov na različne liste glede na jezik (store view). Slednje nam omogoča pošiljanje elektronskih novic v več jezikih in pravim prejemnikom.

Modul je zelo enostavensproži pa se vsakič, ko se kateremu izmed ‘newsletter’ prejemnikov spremenijo podatki, torej ko:

  • se uporabnik prijavi na e-novice preko namenskega obrazca
  • se uporabnik odjavi od prejemanja e-novic preko svojega uporabniškega računa
  • administrator doda/odstrani prejemnika preko nadzorne plošče
  • uporabnik označi ‘Prijavi me na e-novice’ ob zaključku nakupa

Modul lahko najdete na našem javnem Bitbucket repozitoriju na naslovu https://bitbucket.org/optiweb/mailerlite_magento2.

Za morebitna vprašanja, debate ali zagate smo vedno na voljo, zato se oglasi v naših pisarnah v Škofji Loki, kjer ti bomo postregli z odlično kavo! ;)

Aleš Cankar

Spletni razvijalec

Be the first one to hear about the latest digital trends and case studies.

Write down your email address below!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.