Je vaš Gmail v veliki meri zaseden in bi radi izbrisali le tisto elektronsko pošto, ki zasede največ prostora? Iskanje le teh je lahko zelo zamudno, seveda pa tudi za to obstaja orodje, ki vam iskanje še kako olajša.

Elektronsko pošto, ki zasede veliko prostora, lahko poiščete z orodjem findbigmail.com, ki ga vam predstavljamo v tem članku.

Na prvi strani v iskalnik vpišete vaš gmail naslov in kliknete na ‘Find Big Mail’. Za zasebnost in varnost je poskrbljeno, saj orodje vidi le velikost posamezne elektronske pošte, ne pa tudi vsebine, pravtako je zaščiteno tudi vaše geslo.

Na začetku boste preusmerjeni na stran, kjer morate dovoliti dostop do podatkov, takoj za tem pa se bo začelo iskanje, ki običajno traja nekaj minut, v primeru zelo zasedenega nabiralnika pa lahko tudi več kot 1 uro. Med iskanjem lahko vašo elektronsko pošto normalno uporabljate, o rezultatih pa boste po koncu iskanja obveščeni po elektronski pošti. Preko povezav v poročilu lahko dostopate do posamezne elektronske pošte, ki jo potem lahko tudi izbrišete. Primer poročila lahko vidite spodaj.

Pa uspešno brisanje :)

David Bergant

You won’t find David in our offices anymore, but we know that no matter where he is now, he is doing a phenomenal job. We’ve kept a piece of them with us as a memory. :)

Be the first one to hear about the latest digital trends and case studies.

Write down your email address below!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.