Več kot pol leta je minilo, da smo kupljene prostore v velikosti 150 m² porušili ter jih prenovili s povsem svežimi in inovativnimi idejami (video prenove). Vendar se je izplačalo, saj so ravno podrobnosti tiste, ki so dale piko na i ter izpolnile naše želje, ki so bile predvsem tri:

  • Ponuditi zaposlenim nadpovprečno sproščeno in prijazno delovno okolje, v katerem se počutijo domače. To namreč omogoča večjo motivacijo in produktivnost. Na osnovi tega želimo razvijati tudi kulturo podjetja.
  • Čim bolj povečati produktivnost, ki bo na osnovi prvega razloga zagotovo večja. V ta namen smo veliko pozornosti namenili podrobnostim, kot so: zvonec tablica, naša bubica oziroma “kujavnk”, riši-piši table ter ostali zabavni prostori in detajli.
  • Pokazati vsem strankam, ki nas obiščejo, da nismo muha enodnevnica, ampak resno in zelo inovativno podjetje, ki gleda v prihodnost.

In ta veseli dogodek smo z veseljem delili z našimi strankami, poslovnimi partnerji, prijatelji, in seveda vsemi drugimi Optiweb simpatizerji. Ob tem dogodku se nas je zbralo zares veliko, kar je povsem preseglo naša pričakovanja. Prostori so bili nabito polni, zabava pa se je zavlekla pozno v noč oziroma že skoraj v jutranje ure. :)

To, da so prostori res nekaj posebnega, so opazili tudi nekateri slovenski mediji. Članke lahko preberete na spodnjih povezavah:

Slike in video pa povedo ostalo …