Svet in splet sta polna zanimivih novic. Za vas izberemo tiste, ki so najbolj zanimive na našem področju.

Najbolj obiskani članki v letu 2016

Objavljeno: 5.1.2017
Kategorija: Malo mešano

slika_clanek
Kar ne moremo verjeti, da je leto 2016 že naokoli!

Tudi letos je bil odziv na naše blog neverjeten in veseli smo, da smo svoje na novo pridobljeno znanje lahko delili s tabo. Saj veš, kako je, če nisi na tekočem, si na suhem. 🙂 Odločili smo se, da ti ponovno predstavimo 8 najbolj branih člankov, ki so zaznamovali letošnje leto.

novica_mala1. Generacija milenijcev – drugačni časi, drugačni ljudje, drugačen način dela
Si vedel/a, da smo v našem podjetju vsi zaposleni pripradniki generacije milenijcev? V zadnjih letih je hiter napredek tehnologije spremenil način dela, okolje in odnose na delovnem mestu. Zakaj smo milenijci drugačni in kako delamo, pa izveš v članku.

novica_mala-440x216 2.Kako ukrotiti Facebookov algoritem in s svojimi objavami doseči čim več ljudi?
V članku razlagamo, kako deluje Facebookov newsfeed in zakaj nekatere objave vidimo, druge pa ne ter zakaj bo treba vse več denarja treba vlagati v plačljive objave. Če tudi tebe mučijo skrivnostni Facebookovi algoritmi, je tale članek naravnost zate.

novica_mala1-440x2163. 10 ključnih elementov pri izdelavi spletne strani
Ljudje smo vizualna bitja in po raziskavah kar 75 % obiskovalcev ocenjuje kredibilnost podjetja na podlagi kakovostne spletne strani oziroma trgovine. Če v načrtuješ prenovo spletne strani, preveri, na kaj moraš paziti.

novica_mala-440x2164. Zakaj pri načrtovanju spletne strani uporabiti wireframe?
Pravijo, da sta dober načrt in jasen cilj ključnega pomena za uspeh. Upamo si trditi, da enako velja tudi za spletne strani. Ta prispevek ti bo predstavil, kaj wireframe sploh je in zakaj ga je ob prenovi spletne strani priporočljivo uporabljati.

braintree-paypal-magento1-440x216-copy-440x2355. Braintree – je res najboljši ponudnik za kreditne kartice in PayPal?
V poplavi ponudnikov plačilnih sistemov za spletne trgovine je težko izbrati pravega. Predstavljamo prednosti in slabosti  glavnega igralca Braintree za slovenske spetne trgovce.

blog-mala-440x2166. Recept za učinkovito Facebook kampanjo
Se sam/a lotevaš Facebook oglašavanja, pa ti še ni uspelo pripraviti učinkovite kampanje? Morda tudi ti ponavljaš napake mnogih. V članku preveri, kaj mora vsebovati Facebook kampanja, da služi svojemu namenu.

novica_mala-440x2167. Kakšni so pozitivni učinki SEO optimizacije?
Optiwebovci smo optimizirali že več kot 5000 ključnih besed in dvigali organski obisk tudi za več kot 5000 %. Tako smo dobili dober vpogled v področje SEO optimizacije. V članku ti zaupamo 17 pozitivnih vplivov SEO optimizacije.

novica_mala-440x216-18. Uporabite prave barve in zmagajte!
Pravijo, da je izbira pravih kombinacij barv na spletnih straneh ključnega pomena za uspeh. Ste vedeli, da barvam pripisujemo različna čustva? Preveri, kako izbrati zmagovalno kombinacijo za predstavitev podjetja.

Tvojega najljubšega članka ni med njimi? Kaj pa je tebe navdušilo? Veseli bomo, če svoj odziv deliš z nami!

 

mailing
Ne bi bilo bolj praktično, če bi naše novice enkrat na mesec dobili kar po
e-pošti?
Enkrat na mesec za vas v e-pošti izberemo naše najbolj uporabne prispevke o malih skrivnostih dobrih spletnih strani, trendih v spletnem oblikovanju, trikih za optimizacijo in učinkovitem spletnem marketingu.
Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?