Svet in splet sta polna zanimivih novic. Za vas izberemo tiste, ki so najbolj zanimive na našem področju.

Analiza in svetovanje

Če hočete, da je spletna stran uspešna, je potrebno dvoje:

  1. Pridobiti obisk
    Svetujemo vam, kaj je potrebno na spletni strani spremeniti, da bo bolj prijazna iskalnikom in posledično bolj obiskana. Poleg tega vam predlagamo kanale, preko katerih imate možnosti pridobiti dodaten obisk. Seveda upoštevamo tudi to, da je edini pravi obisk ciljan obisk. Na stran morajo priti stranke, ki jih vsebina dejansko zanima.
  2. Obdržati obiskovalce
    Obisk nam sam po sebi nič ne koristi, če obiskovalec stran zapusti že po ogledu prve strani. Da se to ne zgodi, je potrebna dobra struktura strani, oblikovna preprostost in primerna vsebina. Našo uspešnost preprosto preverimo s tako imenovanim »Bounce rate«, ki mora biti kar se le da nizek.

Na spletu se trendi in smernice ves čas spreminjajo, zato ne smemo zaostajati za konkurenco. Vedno je spletno stran potrebno spreminjati in prilagajati, pri čemer vam pomagamo z vsem našim znanjem.

Spletna stran sama po sebi ne prinaša obiska, če ni pravilno zasnovana. Vašo spletno stran pregledamo ter vam svetujemo, kako povečati obisk ter ga izkoristiti v vaše dobro. 

Analiza vsebuje tako analizo spletne strani ali spletne trgovine kot analizo trga. Ti dve stvari primerjamo ter podamo rešitve, ki bi pripomogle k povečanju obiska in boljšim konverzijam. 

Ste pripravljeni, da skupaj zavihamo rokave in se lotimo dela?