Ste vedeli? Podjetje TRSPLET s.p. je 4.maja 2015 spletno stran preusmerilo na Optiweb.

Podjetje Optiweb je na trgu že 6 let in ponuja celostno storitev spletnega nastopa. Poskrbimo za izdelavo spletnih strani na sistemu Wordpress in spletnih trgovin na platformi Magento.

Ukvarjamo se tudi z različnimi kanali spletnega marketinga; od različnih Google Adwords oglasov do Facebook oglaševanja. Posebej ponosni smo na naše uspehe pri optimizaciji spletnih mest za iskalnike, kjer že od začetka dosegamo odlične rezultate.

Želite predloge in nasvete, kako izboljšati vaš spletni nastop? Kontaktirajte nas prek
spletnega obrazca.

kuverta Lahko pa se vpišete tudi na seznam prejemnikov naših mesečnih e-novic, v katerih predstavljamo najnovejše trende (poslovnega) spletnega sveta. Nanje se lahko prijavite tukaj.

vsebina semca

Svetovanje o uporabi spletnih tehnologij

Zakaj potrebujete svetovanje? Internet se spreminja iz dneva v dan. Tehnologije se bliskovito razvijajo, uporaba se množično povečuje, zato je težko biti na tekočem in izbrati optimalno rešitev za vaše potrebe.

  • Ali vzeti open-source rešitve ali bo na koncu ceneje, če naročite izdelavo aplikacije po meri?
  • Naredimo v Flash tehnologiji, Silverlight, PHP, ali dobri stari HTMl in CSS?
  • Najamemo strežnik v tujini ali doma?
  • Kakšno domeno registrirati in s kakšno končnico za optimalno uvrstitev v iskalnikih?

Na vsa ta in še na mnoga druga vprašanja vam pomagamo odgovoriti in tudi pripraviti ustrezno ponudbo ali predlagati zunanjega ponudnika.

Internet uporablja MILIJON Slovencev

Raziskava RIS (Raba interneta v Sloveniji) za leto 2007 je pokazala, da internet redno uporablja že 942.000 Slovencev. Še leta 1996 je bilo v populaciji od 16-75 let le 63.000 uporabnikov interneta. Stanje na področju rabe interneta pri nas je v okviru povprečja Evropske unije, je pa v zadnjem letu v primerjavi z ostalimi članicami EU možno zaznati rahlo upadanje rasti števila uporabnikov.

Med vodilnimi spletnimi stranmi ni sprememb

Med vodilnimi spletnimi stranmi ni večjih sprememb; razmerja so že več let razmeroma stabilna. Mesečni dosegi so naslednji: Google 84%, Najdi 74%, 24ur.com 60%, Microsoft 53%, Bolha 44%, Siol 38%, Yahoo 38%. V prvo deseterico sta se tokrat prvič uvrstila Wikipedia (10. mesto, 38%) in YouTube (8. mesto, 33%). Najhitrejšo rast obiskanosti so lani dosegle združene strani Microsoft (MSN, MIcrosoft.com, WindowsLive), RTVSlo (ki je sicer na 9. mestu in ima 35% doseg) ter Bolha.


vsebina senca