Ste vedeli? Podjetje TRSPLET s.p. je 4.maja 2015 spletno stran preusmerilo na Optiweb.

Podjetje Optiweb je na trgu že 6 let in ponuja celostno storitev spletnega nastopa. Poskrbimo za izdelavo spletnih strani na sistemu Wordpress in spletnih trgovin na platformi Magento.

Ukvarjamo se tudi z različnimi kanali spletnega marketinga; od različnih Google Adwords oglasov do Facebook oglaševanja. Posebej ponosni smo na naše uspehe pri optimizaciji spletnih mest za iskalnike, kjer že od začetka dosegamo odlične rezultate.

Želite predloge in nasvete, kako izboljšati vaš spletni nastop? Kontaktirajte nas prek
spletnega obrazca.

kuverta Lahko pa se vpišete tudi na seznam prejemnikov naših mesečnih e-novic, v katerih predstavljamo najnovejše trende (poslovnega) spletnega sveta. Nanje se lahko prijavite tukaj.

vsebina senca

Programiranje modulov - dodatkov

Modularna zgradba spletne strani omogoča integracijo različnih dodatkov, ki ponujajo neomejen spekter funkcionalnosti za vašo spletno stran. Prednost modularne zgradbe je v tem, da lahko module dodajate kadarkoli se pojavi želja oz. potreba po določeni funkcionalnosti. Posledično je začetni vložek v spletno stran manjši, naslednji koraki pa zaradi že pripravljene strukture spletne strani hitrejši ter cenejši.

Standardni moduli:

  1. Ankete - Omogočajo pridobivanje pomembnih povratnih informacij obiskovalcev vaše spletne strani
  2. E-novice (mailinglist) - enostavno pošiljanje elektronske pošte poljubne vsebine vašim strankam
  3. Galerija - združitev vseh slik ter video datotek v enostavno in pregledno celoto
  4. FAQ - urejanje Pogostih vprašanj in odgovorov
  5. Forum - forum lahko služi kot pomoč uporabnikom ali pa kot virtualna skupnost
  6. Novice - omogoča popolno urejanje novic ter pregled arhiviranih novic
  7. Uporabniki - določite kdo lahko dostopa do vašega administrativnega kotička, kdo lahko ureja vsebino spletne strani, dodaja novice
  8. Statistika obiska - hitro in enostavnejše pridobivanje informacij o trendu obiska (iskalni rezultati, najbolj popularne vsebine) na vaši spletni strani

Vsak modul je moč prilagoditi vašim željam in potrebam. Za vas pa lahko izdelamo tudi unikaten modul oz. dodatek, ki ustreza specifičnim zahtevam projekta.

Moduli za povezovanje aplikacij

Naše bogato znanje nam omogoča izdelavo modulov za povezovanje aplikacij, tako tistih offline kot tudi online. Primer online povezovanja aplikacij je na primer samodejna izmenjava cen iz spletne trgovine ZenCart s spletnim portalom ceneje.si. Offline povezava aplikacij pa recimo sinhronizacije zalog v vašem trgovinskem programu z spletno trgovino.


vsebina senca