Ste vedeli? Podjetje TRSPLET s.p. je 4.maja 2015 spletno stran preusmerilo na Optiweb.

Podjetje Optiweb je na trgu že 6 let in ponuja celostno storitev spletnega nastopa. Poskrbimo za izdelavo spletnih strani na sistemu Wordpress in spletnih trgovin na platformi Magento.

Ukvarjamo se tudi z različnimi kanali spletnega marketinga; od različnih Google Adwords oglasov do Facebook oglaševanja. Posebej ponosni smo na naše uspehe pri optimizaciji spletnih mest za iskalnike, kjer že od začetka dosegamo odlične rezultate.

Želite predloge in nasvete, kako izboljšati vaš spletni nastop? Kontaktirajte nas prek
spletnega obrazca.

kuverta Lahko pa se vpišete tudi na seznam prejemnikov naših mesečnih e-novic, v katerih predstavljamo najnovejše trende (poslovnega) spletnega sveta. Nanje se lahko prijavite tukaj.

vsebina senca

Predelujemo ZenCart spletne trgovine

ZenCart je odprtokodna spletna trgovina na osnovi oscommerca. Na spletu je prisotna že kar nekaj let in uživa zaupanje veliko uporabnikov, saj je preprosta za upravljanje, ne zahteva ekstremno zmogljivega strežnika in ima dobro podporo skupnosti.

Predelava ZenCart

ZenCart predelava in dodatni moduli. Pokličite nas in pomagali vam bomo pri vaših težavah!

Izdelujemo module za spletno trgovino na ZenCartu in odpravljamo težave pri implementaciji tujih modulov. Težava obsežne skupnosti je sinhronizacija, zato se vam v primeru, da imate v ZenCart trgovino nameščeno veliko modulov različnih proizvajalcev, lahko moduli med sabo "tepejo" in posledično nepravilno delujejo. Pogoste težave so tudi pri nameščanju cenovno ugodnih predlog (template), kjer avtorji varčujejo s časom in grafične ter HTML predloge izdelajo po liniji najmanjšega odpora. Posledično se pojavijo težave pri implementaciji. Vse to je samo majhen del težav, s katerimi se uporabniki dnevno srečujejo z modificiranjem oz. prilagajanjem ZenCart spletnih trgovin.

Zahtevnejši moduli nam ne predstavljajo težav. Izdelujemo od prenosov cen in zalog med aplikacijami ter spletnimi portali do podpore kreditnim karticam slovenskih bank. Pokličite nas in pomagali vam bomo!

Seznam modulov in predelav

Seznam modulov in predelav spletne trgovine ZenCart - zgolj okviren za orientacijo naših zmožnosti.

  • sinhronizacija cen in zalog s portalom ceneje.si
  • samodejna sinhronizacija zalog in cen s trgovinskih programom
  • povezovanje z različnimi bazami
  • bančni moduli s podporo kreditnimi karticami - EonMegapos modul
  • odpravljanje težav (šumniki, nedelovanje modulov, popravljanje predlog (template)
  • ...

Stroški predelav

Stroški predelave so neposredno vezani na porabljen čas (urna postavka x čas predelave). Urna postavka predelav se določi glede na zahtevnost predelav in se dogovori za posamezno predelavo oz. po trenutnem ceniku podjetja.

Rok trajanja predelav

Čas predelave je seveda odvisen od stopnje zahtevnosti in obsežnosti predelav. Običajne predelave trajajo od enega do nekaj dni.

Standardi izdelave

Stran bo izdelana v skladu z W3C standardi (CSS 2.1 in XHTML 1.0 Strict) in testirana za brskalnike Firefox 3, Google Chrome 3, Safari 4, IE 7 in 8, Opera 10.


vsebina senca