Ste vedeli? Podjetje TRSPLET s.p. je 4.maja 2015 spletno stran preusmerilo na Optiweb.

Podjetje Optiweb je na trgu že 6 let in ponuja celostno storitev spletnega nastopa. Poskrbimo za izdelavo spletnih strani na sistemu Wordpress in spletnih trgovin na platformi Magento.

Ukvarjamo se tudi z različnimi kanali spletnega marketinga; od različnih Google Adwords oglasov do Facebook oglaševanja. Posebej ponosni smo na naše uspehe pri optimizaciji spletnih mest za iskalnike, kjer že od začetka dosegamo odlične rezultate.

Želite predloge in nasvete, kako izboljšati vaš spletni nastop? Kontaktirajte nas prek
spletnega obrazca.

kuverta Lahko pa se vpišete tudi na seznam prejemnikov naših mesečnih e-novic, v katerih predstavljamo najnovejše trende (poslovnega) spletnega sveta. Nanje se lahko prijavite tukaj.

vsebina senca

Predelujemo Joomla! CMS sistem

Predelava Joomla!

Joomla! je odprtokodni sistem, ki je namenjen relativno enostavnemu urejanju vsebine. Veliko podjetij, javnih ustanov in ostalih jo uporablja za odličen CMS (content management sistem). Težave nastanejo pri željah, ki presegajo vaše znanje ali celo zmožnosti same Joomle!. V tem primeru vam pomagamo mi, saj nudimo celovite predelave Joomle.

Imate težave z Joomlo! Pokličite nas in pomagali vam bomo! Modificiramo vse kar želite.

Vse kar potrebujete je ideja in seveda sredstva, za ostalo poskrbimo mi. Posredujete nam FTP podatke za dostop do vaše Joomla! namestitve, na sestanku točno določimo cilje predelave ter se nato lotimo programiranja. Sledi testiranje in predaja predelave.

Seznam predelav

Seznam predelav Joomla! sistema je okviren in zajema samo nekaj predelav.

  • različne grupe administratorjev
  • dodajanje različnih uporabnikov za prebiranje samo določenih člankov v ospredju (frontend)
  • povezovanje z različnimi bazami
  • predelava kontaktnih obrazcev
  • vključevanje multimedijskih vsebin
  • ...

Stroški predelav

Stroški predelave so neposredno vezani na porabljen čas (urna postavka x čas predelave). Urna postavke predelav se določi glede na zahtevnost predelav in se dogovori za posamezno predelavo oz. po trenutnem ceniku podjetja.

Rok trajanja predelav

Čas predelave je seveda odvisen od stopnje zahtevnosti in obsežnosti predelav. Običajne predelave trajajo od enega do nekaj dni.

Standardi izdelave

Stran bo izdelana v skladu z W3C standardi (CSS 2.1 in XHTML 1.0 Strict) in testirana za brskalnike Firefox 3, Google Chrome 3, Safari 4, IE 7 in 8, Opera 10.


vsebina senca