Ste vedeli? Podjetje TRSPLET s.p. je 4.maja 2015 spletno stran preusmerilo na Optiweb.

Podjetje Optiweb je na trgu že 6 let in ponuja celostno storitev spletnega nastopa. Poskrbimo za izdelavo spletnih strani na sistemu Wordpress in spletnih trgovin na platformi Magento.

Ukvarjamo se tudi z različnimi kanali spletnega marketinga; od različnih Google Adwords oglasov do Facebook oglaševanja. Posebej ponosni smo na naše uspehe pri optimizaciji spletnih mest za iskalnike, kjer že od začetka dosegamo odlične rezultate.

Želite predloge in nasvete, kako izboljšati vaš spletni nastop? Kontaktirajte nas prek
spletnega obrazca.

kuverta Lahko pa se vpišete tudi na seznam prejemnikov naših mesečnih e-novic, v katerih predstavljamo najnovejše trende (poslovnega) spletnega sveta. Nanje se lahko prijavite tukaj.

vsebina senca spletne strani že od 500€

Izdelava spletnih strani

izdelava spletnih strani

Eden najbolj učinkovitih načinov predstavitve vaših izdelkov/poslovanja je postala izdelava spletnih strani. Kvalitetna in privlačna predstavitev bo za vas pridobila nove stranke in izboljšala poslovne rezultate. Vedno več potencialnih poslovnih partnerjev išče informacije po spletu, tradicionalni mediji pa istočasno izgubljajo na vrednosti. Spletna predstavitev vašega podjetja ima najboljše razmerje med vloženim in dobljenim, saj ni potrebno za prodor na trg vložiti preveč kapitala.

Pokličite nas, ne boste razočarani!

Ne ponujamo najcenejših spletnih strani, ampak zagotavljamo kakovost storitve v celoti!

Izdelamo

- učinkovito grafično podobo
- svetujemo in pomagamo pri pripravi vsebine
- uredimo prevode v tuje jezike

Objavimo

- nudimo vam spletni prostor in domeno
- optimiziramo za spletne iskalnike
- registriramo na splet

Internet uporablja MILIJON Slovencev

Raziskava RIS (Raba interneta v Sloveniji) za leto 2007 je pokazala, da internet redno uporablja že 942.000 Slovencev. Še leta 1996 je bilo v populaciji od 16-75 let le 63.000 uporabnikov interneta. Samo razlog več, da ste na internetu prisotni in to na kvaliteten način.

Kvaliteta izdelave

Spletne strani izdelamo v skladu z veljavnimi mednarodnimi standardi W3C in sicer HTML4, CSS 2.1 ter PHP 5. S tem zagotovimo pravilen prikaz v različnim spletnih brskalnikih (Internet Explorer 6 in 7, Mozilla Firefox, Chrome, Opera, Safari,...) in zagotavljamo kompatibilnost v prihodnosti!

Naša ponudba vsebuje vse, kar potrebujete za uspešno spletno stran. Nudimo izdelavo več vrst spletnih strani, katere so razdeljene po namenu in izdelane glede na vaše potrebe in želje. Pri nas dobite VSE NA ENEM MESTU!

potek izdelave spletne strani paketi spletnih strani reference

vsebina senca