Ste vedeli? Podjetje TRSPLET s.p. je 4.maja 2015 spletno stran preusmerilo na Optiweb.

Podjetje Optiweb je na trgu že 6 let in ponuja celostno storitev spletnega nastopa. Poskrbimo za izdelavo spletnih strani na sistemu Wordpress in spletnih trgovin na platformi Magento.

Ukvarjamo se tudi z različnimi kanali spletnega marketinga; od različnih Google Adwords oglasov do Facebook oglaševanja. Posebej ponosni smo na naše uspehe pri optimizaciji spletnih mest za iskalnike, kjer že od začetka dosegamo odlične rezultate.

Želite predloge in nasvete, kako izboljšati vaš spletni nastop? Kontaktirajte nas prek
spletnega obrazca.

kuverta Lahko pa se vpišete tudi na seznam prejemnikov naših mesečnih e-novic, v katerih predstavljamo najnovejše trende (poslovnega) spletnega sveta. Nanje se lahko prijavite tukaj.

vsebina senca

Oblikujemo:

  • spletne strani
  • spletne oglase *pasice
  • letake, vizitke, ...

Izdelava oglasov za spletne strani

Izdelamo vam vse vrste spletnih reklam, privlačne in z močnim sporočilom. Vi poveste namen vašega reklamnega sporočila, mi pa vam izdelamo spletno reklamo v ustrezni tehnologiji, velikosti ter zasnovi.

Flash animirani oglasi

Animirani oglasi v Flash tehnologiji so priljubljeni zaradi močnega vizualnega efekta, ki pritegne pogled obiskovalcev strani, na katerih oglašujete. Izdelali smo že kar nekaj animiranih spletnih oglasov v Flash tehnologiji, zato ne oklevajte in nas pokličite za več informacij.

Spletne pasice

Spletne pasice so priljubljen tip slikovnih oglasov. Enostavne, pregledne vendar z slabšim efektom kot animiran oglas, a vendar lahko s pravilno zasnovo pritegnete potencialne kupce.


vsebina senca