Ste vedeli? Podjetje TRSPLET s.p. je 4.maja 2015 spletno stran preusmerilo na Optiweb.

Podjetje Optiweb je na trgu že 6 let in ponuja celostno storitev spletnega nastopa. Poskrbimo za izdelavo spletnih strani na sistemu Wordpress in spletnih trgovin na platformi Magento.

Ukvarjamo se tudi z različnimi kanali spletnega marketinga; od različnih Google Adwords oglasov do Facebook oglaševanja. Posebej ponosni smo na naše uspehe pri optimizaciji spletnih mest za iskalnike, kjer že od začetka dosegamo odlične rezultate.

Želite predloge in nasvete, kako izboljšati vaš spletni nastop? Kontaktirajte nas prek
spletnega obrazca.

kuverta Lahko pa se vpišete tudi na seznam prejemnikov naših mesečnih e-novic, v katerih predstavljamo najnovejše trende (poslovnega) spletnega sveta. Nanje se lahko prijavite tukaj.

vsebina senca spletni katalog že od 300€

Izdelava spletnih katalogov

Spletni katalogi so vedno bolj priljubljena oblika predstavitve izdelkov najrazličnejših vrst. Ker vedno več uporabnikov uporablja internet vsak dan, lahko tako nagovorite več potencialnih kupcev z veliko manjšimi stroški kot pa tiskana verzija kataloga. Spletni katalog omogoča tudi interakcijo z uporabnikom, kar lahko s pridom izkoristite in izboljšate prodajne rezultate. Potencialnim kupcem pa omogoča poenostavitev iskanja informacij in odločanje o nakupu.

Najcenejša atraktivna in interaktivna predstavitev izdelkov na internetu! Zahtevajte ponudbo

Primer spletnega kataloga


Nudimo celotno storitev na enem mestu. Od fotografiranja izdelkov do objave na spletu. Izdelke lahko fotografiramo na vaši lokaciji s profesionalno opremo, postavimo ter oblikujemo katalog ter ga objavimo na spletu - bodisi integriramo v vašo spletno stran ali kot samostojno spletno predstavitev izdelka.

Za napredne kupce lahko uredimo razne interakcije kot so navodila za uporabo, garancijski listi ali pa neposredni nakup iz kataloga v samo nekaj korakih.

Spletni katalog, naročen pri nas, lahko uporabite tudi za tiskano verzijo in si s tem prihranite dodatne stroške.

Ne odlašajte, naročite takoj! Že od 300€


vsebina senca