Ste vedeli? Podjetje TRSPLET s.p. je 4.maja 2015 spletno stran preusmerilo na Optiweb.

Podjetje Optiweb je na trgu že 6 let in ponuja celostno storitev spletnega nastopa. Poskrbimo za izdelavo spletnih strani na sistemu Wordpress in spletnih trgovin na platformi Magento.

Ukvarjamo se tudi z različnimi kanali spletnega marketinga; od različnih Google Adwords oglasov do Facebook oglaševanja. Posebej ponosni smo na naše uspehe pri optimizaciji spletnih mest za iskalnike, kjer že od začetka dosegamo odlične rezultate.

Želite predloge in nasvete, kako izboljšati vaš spletni nastop? Kontaktirajte nas prek
spletnega obrazca.

kuverta Lahko pa se vpišete tudi na seznam prejemnikov naših mesečnih e-novic, v katerih predstavljamo najnovejše trende (poslovnega) spletnega sveta. Nanje se lahko prijavite tukaj.

senca vsebina Rok Meglič Zend certifikat PHP5

Predstavitev podjetja T&R splet

Smo razmeroma mlado, prodorno podjetje z mladim timom polnim elana, zagona in želje po dokazovanju, ki se je izkazal na mnogih projektih. Začeli smo kot podizvajalec oz. kooperant večjih podjetij, kjer smo dobili samozavest in se nato odločili za samostojno pot. Smo polni elana, zagona ter želje po dokazovanju. Vse te lastnosti nam pomagajo realizirati v prvi meri vaše želje in istočasno tudi našo vizijo. Ne ponujamo najcenejših spletnih strani, ampak zagotavljamo kakovost storitve v celoti in ne samo kvaliteten končni izdelek. Timsko delo, znanje in strokovnost nam omogočata, da dosegamo odlične rezultate.

T&R splet ekipa

ekipa TRspletEkipo sestavljamo Nina, Rok in Toni Meglič z občasnimi zunanjimi sodelavci. V grobem je ekipa sestavljena iz dveh specializiranih strokovnjakov ter veznim členom med obema področjema.

  • Nina Meglič
  • Rok Meglič
  • Toni Meglič

ter ostali.

senca vsebina

Znanja

Imamo vsa potrebna znanja za izdelavo spletnih strani (od predstavitvenih strani do spletnih trgovin), oblikovanje katalogov, vizitk, letakov itd. Iz vseh potrebnih področij imamo tudi dokazila o izobrazbi, neposredno znanje pa si lahko ogledate skozi naše preteklo delo.

  • Programersko znanje dokazujemo s certifikatom Zend Certified Engineer (ZCE), nazivom dipl. ing. računalništva ter dipl. ing. informatike v organizaciji
  • Oblikovalsko znanje pa zagotavljata naziva dipl. ing. grafične tehnike in akademski slikar ter nagrade na raznih natečajih.

Vizija

Prihodnost pričakujemo veselo in z odprtimi rokami, saj se izzivov ne bojimo. Želimo utrditi naše mesto v regiji ter postati dolgoročen partner podjetjem, ki želijo imeti zanesljive ter vrhunske spletne storitve, s katerim si zagotavljajo konkurenčno prednost.