Ste vedeli? Podjetje TRSPLET s.p. je 4.maja 2015 spletno stran preusmerilo na Optiweb.

Podjetje Optiweb je na trgu že 6 let in ponuja celostno storitev spletnega nastopa. Poskrbimo za izdelavo spletnih strani na sistemu Wordpress in spletnih trgovin na platformi Magento.

Ukvarjamo se tudi z različnimi kanali spletnega marketinga; od različnih Google Adwords oglasov do Facebook oglaševanja. Posebej ponosni smo na naše uspehe pri optimizaciji spletnih mest za iskalnike, kjer že od začetka dosegamo odlične rezultate.

Želite predloge in nasvete, kako izboljšati vaš spletni nastop? Kontaktirajte nas prek
spletnega obrazca.

kuverta Lahko pa se vpišete tudi na seznam prejemnikov naših mesečnih e-novic, v katerih predstavljamo najnovejše trende (poslovnega) spletnega sveta. Nanje se lahko prijavite tukaj.

vsebina senca

Cenik spletnih storitev

Cene spletnih storitev se na trgu precej razlikujejo. Želimo poslovati korektno in brez skrivnosti, zato objavljamo cenik spletnih storitev. Naše cene smo uskladili s priporočenimi cenami s strani Gospodarske zbornice Slovenije.

CENA DELOVNE UREEUR
1) Preprosta30,00€
2) Zahtevna40,00€
3) Visoko zahtevna55,00€
4) Strokovna75,00€
5) Visoko strokovna90,00€
6) Ekspertna dela135,00€

* cene so brez DDV

Za nujna dela (pričetek del naslednji delovni dan) se zaračuna dodatek v višini 50%, za zelo nujna dela (pričetek del nemudoma/tekom istega delovnega dne) pa 100%.

Za storitve izven delovnega časa (po 17 uri) se zaračuna dodatek v višini 50%, za storitve opravljene po 20 uri in ob sobotah, nedeljah in praznikih pa 100%.

Aktualni priporočeni cenik del iz leta 2008 iz strani Gospodarske zbornice slovenije.
vsebina senca